Volem Temps de Barri!

01/12/2011
La coordinació associativa del programa finalitzarà aquest desembre

La coordinació associativa del programa finalitzarà aquest desembre

El Secretariat al 2005 va apostar pel programa - Temps de Barri, Temps educatiu compartit – i en aquest sentit en aquest any vam participar amb la Fundació Jaume Bofill en la diagnosi de l’àmbit de l’educació no formal als nostres barris i, ja al 2006, vam esdevenir un dels barris pioners en la implementació del programa Temps de Barri, Temps Educatiu Compartit, essent l’única entitat sense ànim de lucre que estem gestionant amb personal propi aquest projecte en l’àmbit del conjunt de la ciutat.

La valoració d’aquests cinc anys de treball conjunt entre l’administració i el teixit associatiu que representem ha estat molt reeixida, de manera que el programa Temps de barri, temps educatiu compartit ha esdevingut un projecte consolidat i arrelat als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. El nombre d’agents implicats a la xarxa de Temps de Barri ha anat ampliant-se significativament i ha aglutinat una important xarxa d’agents educatius (AMPA i entitats de lleure) i entitats culturals i esportives amb un objectiu comú: promoure accions educatives en el temps de lleure per afavorir l’harmonització del temps en família.

Al mes de novembre del 2011 vam rebre un comunicat de Temps i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona en què se’ns informava que a partir de l’1 de gener del 2012 el Projecte Temps de barri, temps educatiu compartit serà gestionat per l’Àrea de Cultura, Creativitat, Coneixement i Innovació i concretament per l’Institut municipal d’Educació de Barcelona. Aquesta nova àrea sembla que vol orientar el programa i donar per finalitzada la coordinació associativa.

És per aquest motiu que us adjuntem aquest manifest que han impulsat les pròpies entitats del projecte Temps de Barri, temps educatiu compartit, per tal que es continuï amb aquesta coordinació i us demanen la vostra adhesió per poder mantenir el programa.

AGENDA

Abril - 2024
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 293012345

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat