Participa al concurs #haikusdebarri

18/05/2022
Els organitzadors dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta tenen una proposta molt interessant coincidint amb Firentitats: un concurs de haikus!

El proper dissabte 28 de maig, troba la inspiració i participa en el concurs #haikusdebarri!

De què es tracta?
De compondre un haiku i... què és un haiku?

El haiku és una de les formes de poesia tradicional japoneses més estesa, molt popular des del segle XVII.

Els nostres haikus són poemes d’una sola estrofa de tres versos, de rima lliure i amb la següent mètrica catalana: 4-6-4. Com a exemple, te’n posem un de Salvador Espriu:

Els buits immensos
del no-res ens esperen
per engolir-nos.

-Pots escriure un sol haiku de temàtica lliure, original, en llengua catalana, entre les 11 h i les 19.30 h del 28 de maig i, formant part del teu haiku, hi ha d’aparèixer de manera obligatòria una paraula que penjarem en el compte de Twitter @secretariat_shb aquell mateix dia a les 10.45 h.

-La manera de participar és citant la paraula obligatòria del tuit que facilita el comitè organitzador dins del teu haiku de tres versos i afegir al final l’etiqueta #haikusdebarri i el compte de l’organitzador del certamen @secretariat_shb

-El premi consisteix en 50 € en metàl·lic (o en un val del mateix import d’algun establiment comercial).

-La persona guanyadora, que haurà de tenir com a mínim 16 anys, es coneixerà a través del compte de Twitter de l’organització abans de les 72 hores del tancament de la participació.

-El Comitè Organitzador dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta podrà publicar el treball premiat a la pàgina web dels Jocs Florals www.elsjocsflorals.cat. Així mateix, es reserva el dret de publicar-los en qualsevol tipus de suport, tot citant-ne l’autoria. Tots els treballs presentats quedaran a lliure disposició del Comitè Organitzador.

-La participació en el present concurs implica la cessió al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta dels drets de publicació, difusió, reproducció, distribució i transformació sobre les obres premiades a través de qualsevol mitjà, sempre esmentant el nom i cognoms de la persona autora, segons el que preveu la legislació sobre propietat intel·lectual.

ENLLAÇOS I DOCUMENTS RELACIONATS

AGENDA

Desembre - 2022
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 2829301234
 567891011
 12131415161718
 19202122232425
 2627282930311

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat