Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta barren el pas al feixisme institucional

07/07/2023
El teixit associatiu del territori es posiciona per mantenir a ratlla el feixisme: la teva entitat encara no ha signat el manifest?

L’alarmant pujada de partits d’extrema dreta se suma al creixement del feixisme arreu d’Europa i a l’auge dels discursos d’odi a escala mundial. Aquests discursos atempten contra els pilars de moltes de les nostres associacions, ja que posen un èmfasi especial per atacar, entre d’altres, la llengua, el feminisme, l’ecologisme, l’antiracisme, les llibertats individuals...

Per primera vegada des de les primeres eleccions municipals, el Districte de Sants- Montjuïc es constituirà amb la presència minoritària d’una representació política de l’extrema dreta.

Les associacions que formem part del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i totes aquelles altres organitzacions sense ànim de lucre del territori que ho desitgin ENS COMPROMETEM A:

- No invitar l’extrema dreta als actes que organitzen les nostres entitats
- Ignorar la seva presència en qualssevol actes a què assisteixin, siguin organitzats per l’administració municipal o per qualsevol entitat.
- No cedir-los cap espai la titularitat del qual sigui nostra
- Exigir a les administracions amb què col·laborem, especialment la municipal, que quedi del tot clar en els productes de comunicació qui organitza les activitats i qui hi col·labora.


Som molt conscients que aquestes forces polítiques acostumen a portar a l’extrem la seva provocació sempre que tenen l’oportunitat, però no es tracta d’entrar a la baralla cos a cos sinó que el feixisme es combat especialment amb la complicitat de les associacions i de la seva gent.

Si la vostra associació hi està d’acord, comprometeu-vos a mantenir a ratlla el feixisme, signant aquest document de compromís.

ENLLAÇOS I DOCUMENTS RELACIONATS

AGENDA

Abril - 2024
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 293012345

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat