Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

11 de juliol de 2014 · Número 19

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Tot a punt per a la 6a edició de La Bordeta en Dansa

Música, dansa, gastronomia i activitats infantils posaran punt i final a les festes majors de la Bordeta

La Plaça Celestina Vigneaux serà l’escenari de la 6a edició de La Bordeta en Dansa el proper 13 de setembre de 17.30 a 24 h. Tallers infantils, xocolatada, mostra gastronòmica, cultura popular, concerts i sobretot un espectacle de dansa a càrrec d’una dotzena d’entitats i associacions dels nostres barris posaran punt i final a les festes majors de la Bordeta.

Programació de La Bordeta en Dansa

La festa arrencarà a les 17.30 h amb xocolatada i tallers infantils. Hi haurà construcció de titelles amb Artixoc, Scalextric amb l’Associació de Comerciants d’Olzinelles i un taller de diables amb la Colla Socarrimats de l’Infern.

A les 18 h hi haurà la ballada dels Gegants de Sants que donarà el tret de sortida a l’espectacle de dansa on hi participaran: La Companyia de Ballet Clàssic, La Fàbrica dels Somnis, Escola de Dansa Isabel Serres, Ibtisama, La Urban Dance Factory, Ballaswing, Shedam Tribal, Escola de Dansa i Circ La Sala, Fàtima Campos i Llorenç Gasset, Sher-E-Punjab Bhangra Group, Comissió de Festes Plaça Súria, La People del Fènix.

De 18.30 a 21 h hi haurà una mostra gastronòmica amb l’Associació dels Comerciants d’Olzinelles, Restaurant Gran Muralla, Indian Tandoori Masala, cuina Panjabi, Forn degustació 365, Pizzeria Bricciola, Terra d’Escudella, menjar àrab i marroquí amb IBTISAMA, Pastisseria Kessler Galimany i l’Economat Social.

A les 22 h serà el torn de l’espectacle de foc amb els Diables de Sants. Tot seguit, a les 22.30 h arribarà el final de festa amb el concert del grup Mancuso de l’Escola de Blues de Barcelona.

No hi podeu faltar!

Última Hora

Queden assignats els càrrecs de la nova Comissió Executiva del Secretariat

El passat 10 de juliol es van assignar els nous càrrecs de la Comissió Executiva de la següent manera: Presidència: Lluïsa Erill i Albajés Secretaria: Josep Espín i Morales Tresoreria: Jordi Fexas i Massanes Vocalies: Carme Bernet i Viñas, Oleguer Forcades i …

Llegir més

Activitats

L’Espai de Deures continua durant el mes de juliol

L’Espai de Deures ha decidit allargar la seva activitat durant el mes de juliol amb l’objectiu d’ajudar l’alumnat en la preparació dels treballs i els exàmens de recuperació que es faran als instituts entre el 2 i el 3 de setembre. De dilluns a divendres, una …

Llegir més

Un total de 39 poemes opten als Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El jurat donarà a conèixer el seu veredicte l'1 d'octubre en un acte a la Sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc on farà el discurs de mantenidora Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Llegir més

Ja tenim els dos cartells guanyadors que il·lustraran el Correllengua 2014

L’obra de Llorenç Gasset ha estat la guanyadora de la categoria d’adults del 6è concurs de cartells per il·lustrar el Correllengua 2014 de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, al qual s’han presentat un total de 8 obres amb dissenys molt variats. En la categoria …

Llegir més

La Taula Social de Sants, Hostafrancs i la Bordeta recapta 107 litres d’oli a Firentitats

Èxit rotund de la campanya de recollida solidària d’oli impulsada per la Taula Social de Sants, Hostafrancs i la Bordeta durant la celebració de Firentitats, el passat dissabte 31 de maig. En total s’han recaptat 107 litres d’oli en els 9 punts de recollida que hi …

Llegir més

L’ANC demana al teixit associatiu que signi un compromís de suport a les institucions catalanes pel 9-N

Sants-Montjuïc per la Independència explicarà la campanya a les entitats dels nostres barris el proper dijous 17 de juliol a les 19 h a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants.

Llegir més

Projectes

Participa en un projecte de voluntariat lingüístic!

El Projecte Parlem promou l’ús social del català amb la formació de parelles lingüístiques, integrades per una persona catalanoparlant i una persona que malgrat que entén el català no el parla amb fluïdesa. És gratuït i voluntari... t'hi apuntes?

Llegir més

Fes-te voluntari lingüístic!

El Projecte Parlem promou l’ús social del català amb la formació de parelles lingüístiques, formades per un voluntari catalanoparlant i un aprenent que malgrat que entén el català no el parla amb fluïdesa. Informa-te'n!

Llegir més

Les instal·lacions d’Atles Esports i el Secretariat lluiran tres obres de la Lluïsa Franch

Lluïsa Franch (1941 - 2010) va destacar per la seva tasca artística i social als nostres barris. Va ser la impulsora i fundadora del Col·lectiu d’Artistes de Sants i va estar molt involucrada en les reivindicacions veïnals. En l’aspecte artístic, Franch convertia …

Llegir més

Recursos

Estiueja a Atles i estalvia't la matrícula

Apunta’t ara al CEM l’Espanya Industrial o la Bordeta i no paguis la matrícula. No t’ho pensis més, les places són limitades!

Llegir més

Agenda

03/07/2014 al 31/07/2014

Les activitats de l'Aula de l'Aigua del mes de juliol

12/07/2014

Diada d’estiu amb els Borinots

14/07/2014

República Catalana, una justícia de segle XXI

14/07/2014

Vine a donar sang

31/07/2014

Vine a donar sang

22/08/2014 al 31/08/2014

Inauguració de l’exposició: Art i Escacs

Valors Secretariat

Defensem la sanitat universal!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.