Avís legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT

El domini www.secretariat.cat és propietat del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i com a responsable del tractament garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques respecte a les seves dades personals d’acord a l’establert en el Reglament Europeu de Protecció de dades (679/2016) i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia de Drets Digitals.

Tractarà les seves dades personals amb total lleialtat i compromís d’acord a les bases jurídiques que permetin la licitud del tractament.
Per donar compliment al reglament 679/2016 i a la llei orgànica 3/2018, s’ha elaborat un registre d’activitats de tractament i s’han adoptat les mesures de seguretat tant tècniques com organitzatives necessàries per garantir els drets i llibertats de les persones afectades pel tractament realitzat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

A més aplica el principi de transparència en tractament de dades personals, facilitant a les persones una informació concisa, fàcilment accessible, completa i amb un llenguatge fàcil d’entendre i alhora facilitant l’exercici de drets per mitjà de formularis.

Responsable del tractament: Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta
-NIF: G-58186180
-Adreça postal: C/ Sants 79, 08014 Barcelona
-Telèfon: 932918701
-Correu electrònic: info@secretariat.cat


Finalitat del tractament i legitimació:
En el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta tractem les dades que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:
-Per poder gestionar la vostra inscripció com a soci, legitimats per l’establiment de la relació contractual que es fonamenta en la vostra inscripció com a soci, Article 6.1.b RGPD.
-Poder atendre la sol·licitud per participar en les nostres activitats, legitimats per l’establiment de la relació contractual que es fonamenta en la vostra sol·licitud, Article 6.1.b RGPD.
-Subscriure-us al nostre butlletí de notícies, legitimats per l’establiment de la relació contractual que es fonamenta en la vostra subscripció, Article 6.1.b RGPD.
-Atendre les vostres sol·licituds de contacte legitimats pel vostre consentiment segons s’estableix en l’article 6.1.a RGPD i en el nostre interès legítim de comunicar-nos amb els nostres usuaris, Article 6.1.f RGPD.


Conservació
Les vostres dades seran conservades per poder dur a terme les finalitats per a les quals van ser recollides i tractades, una vegada que aquestes finalitzin es destruiran i guardarem únicament les estrictament necessàries per poder resoldre reclamacions.


Destinataris de les vostres dades
Les vostres dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui estrictament necessari per al desenvolupament d’alguna de les nostres activitats o per obligació legal.


Drets de les persones interessades
Com a usuari del web www.secretariat.cat, la persona interessada té dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, quan consideri que ja no són necessàries per a la finalitat per a la qual van ser recollides, i a sol·licitar la limitació del seu tractament, que en tal cas només es conservaran les estrictament necessàries per portar a terme l’exercici de possibles reclamacions. Per poder exercir aquests drets s’ha de posar en contacte amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta dirigint-se a protecciodedadesSHB@secretaiat.cat

Així mateix, en cas de no estar satisfet amb l’atenció de la vostra sol·licitud de drets, teniu dret a presentar una reclamació davant www.aepd.es

AGENDA

Abril - 2024
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 293012345

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat