Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

1 de setembre del 2017 · Número 73

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

14 de setembre, acte de lliurament del Jocs Florals

Dijous 14 de setembre, la seu del Districte Sants-Montjuïc acollirà l’acte de lliurament de premis dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

El proper dijous 14 de setembre, la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc acollirà el lliurament de premis d’aquest certamen literari que tanca les festes majors de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

L'edició del 2017 ha comptat amb 45 participants, que han presentat un total de 73 obres, distribuïdes entre les següents categories:

-Englatina d'or (poemes sobre la pàtria): 17 obres presentades
-Viola d'Or (poemes de temes religiosos): 24 obres presentades
-Flor Natural (poemes d’amor): 32 obres presentades

La mantenidora de l'edició d'enguany serà Eva Moreno Bosch, mestra en Gai Saber dels nostres Jocs Florals. Ha obtingut aquest reconeixement ja que ha guanyat 3 premis majors en diferents anys, concretament la Viola d'Or al 2011, la Flor Natural al 2013 i l'Englantina d'Or al 2016.

Us hi esperem!

Dia: 14 de setembre del 2017
Lloc: Sala de Plens del Districte Sants-Montjuïc
Hora: 19 h

FM Bordeta

La Bordeta en dansa, l'acte unitari de la Festa Major de la Bordeta 2017

El tret de sortida de la festa serà a les 17.30 h, amb la mostra d'entitats del barri, la xocolatada infantil i les activitats infantils; un taller d'instruments musicals a càrrec d’Artixoc i un taller de diables a càrrec de Socarrimats de l’Infern, que donaran …

Llegir més

Festa Major de la Bordeta!

Tot a punt a la Bordeta per celebrar la Festa Major! El carrer Jocs Florals i les places Súria i Fènix, juntament amb Can Batlló, són les protagonistes de la Festa Major de la Bordeta, que pren el relleu de les festes de Sants. Descobriu un munt d'activitats que …

Llegir més

Secretariat

Relleu al capdavant de la gerència del Secretariat

A partir del mes de setembre, Neus Anglès prendrà el relleu a Joan Manuel V. Parisi al capdavant de la gerència del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Tot i aquest canvi, en Parisi continuarà vinculat a la federació i treballant per al …

Llegir més

ACTIVITATS

Busquem persones joves de més de 60 anys!

Coneixeu les aules obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta? Ofereixen una àmplia programació de conferències, visites culturals, excursions i recitals.

Llegir més

6a marxa de torxes a Sants-Montjuïc

El proper 10 de setembre, la marxa de torxes sortirà a les 21.30 h de la pl. Bonet i Muixí i finalitzarà al Parc de l'Espanya Industrial a les 22.30 h.

Llegir més

Concurs micro obert de rap i hip-hop 2017

Bases del concurs micro obert de rap i hip-hop Correllengua 2017. 1- Els participants es podran inscriure en línia abans del concurs i a la carpa que tindrà el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta durant el dia 21 d'octubre a la plaça de …

Llegir més

Busquem persones joves de més de 60 anys!

Al setembre comença un nou curs de les aules obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que ofereixen una àmplia programació de conferències, visites culturals, excursions i recitals.

Llegir més

Cros Popular de Sants, inscripcions obertes!

La 39a edició del Cros Popular de Sants ja té data: el 29 d'octubre! Ja us podeu inscriure en línia, consulteu el recorregut i altres informacions aquí.

Llegir més

Projectes

Actuacions de millora al CEM l’Espanya Industrial i la Bordeta

Durant l’estiu, aquests dos centres esportius han engegat diverses obres de millora, com ara l’arranjament de la pista poliesportiva, actuacions als vestidors i a les sales d’activitats.

Llegir més

Col·labora en el nostre projecte de reforç escolar!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Nova temporada de tallers a Cotxeres-Casinet

L’oferta formativa de Cotxeres-Casinet engega la temporada amb propostes molt interessants: hi trobareu tallers de dibuix i pintura, idiomes, ioga, ceràmica, guitarra... Inscripcions en línia a partir del 19 de setembre.

Llegir més

Torna la Marató de TV3 a Sants, Hostafrancs i la Bordeta

La Marató de TV3 és una iniciativa solidària impulsada pel teixit associatiu que s’ha consolidat als nostres barris. La propera edició de la Marató es dedicarà a les malalties infeccioses i es farà el diumenge 17 de desembre. La nostra Marató és impulsada per l’AV …

Llegir més

AGENDA

05/09/2017

Conferència de l'AFO Sants

09/09/2017

Arriba la primera NigguJocs

09/09/2017

Acte a favor del referèndum

02/10/2017

Primera reunió d'ExpresSA'NTS

01/09/2017 al 30/09/2017

Activitats de setembre del Col·lectiu d'Artistes de Sants

Valors Secretariat

Volem acollir!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.