Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

10 de novembre del 2016 · Número 56

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Arriba la 28a Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants a les Cotxeres

Del 14 a 20 de novembre, el barri de Sants tremola de por amb la 28a edició d’aquest festival que inclou el 18è Concurs de Curts Fantàstics i de Terror i que culmina amb la tradicional projecció de 12 hores de cinema del gènere.

Del 14 al 18 de novembre es projectaran a l’auditori de les Cotxeres de Sants les obres seleccionades del 18è Concurs de Curtmetratges, que enguany ha batut rècord de participació amb més de 422 produccions de 44 països d’arreu del món. El proper divendres 18 de novembre tindrà lloc la gala de premis dels curts finalistes de les diverses categories: millor curt, millor curt d’animació, millor curt-curt, premi especial “Chicha cutre” i el premi del públic. Categories tan variades i excepcionals com el públic fidel de la Marató. També el mateix divendres es farà el lliurament de premis del certamen de microrelats, que ha comptat amb més de 700 obres presentades.

El dissabte 19 de novembre serà la nit més llarga, 12 h amb projeccions ininterrompudes de cinema fantàstic i de terror per als més atrevits, amb films com Warcraft: el origen, Éramos pocos y llegaron los aliens o Turbo Kid i produccions Z com Critters 2, El caballero del diablo o Los bárbaros. Tota una prova de resistència que inclou no solament algunes de les pel·lícules més destacables de l’any, sinó també una selecció del millor cinema “cutre” o de sèrie Z, això sí, repartides en dues sales. I com ja és tradició, la “pel·lícula sorpresa” i la “pel·lícula càstig”.

Com a activitats complementàries a les projeccions, destaquem les semifinals i la final de la Fandom figths a la sala principal del festival, o la Room Scape de terror, una de les novetats d’aquest any, a càrrec del grup Silmaril.

A més a més, enguany el festival inclou una sessió infantil matinal el mateix dissabte 19 a les 11 h. Per poder entrar cal assistir-hi amb un menor i l’entrada és gratuïta.

Consulteu aquí tota la informació sobre la programació i venda d’entrades.

Última hora

11 de novembre: concerts del Correllengua!

A causa de la pluja, el passat 22 d’octubre es van suspendre els actes del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Malgrat aquest contratemps, el proper divendres 11 de novembre l'Auditori de les Cotxeres de Sants acollirà el Mosaic del Correllengua, la …

Llegir més

ENTITATS

El Secretariat inicia el 30 de novembre el procés de reforma dels seus Estatuts

A la darrera assemblea general d’entitats del Secretariat es va convenir iniciar un procés de revisió i actualització dels nostres estatuts. El gruix de la revisió fa referència a propostes aparegudes en assemblees anteriors com, per exemple, l’eliminació de les …

Llegir més

ACTIVITATS

Últimes places per al 38è Cros Popular de Sants!

Queden poques places per al Cros de Sants! Ja hi ha més de 1.100 inscripcions a la cursa de 10 km, i ja no queden places per a la milla (de 6 a 14 anys) ni per al petit Cros (fins a 6 anys). Inscripcions a www.chamionchip.cat i a Cotxeres.

Llegir més

Vine a la ràdio amb el Xerrem d'Arreu!

Des de la Comissió de ràdio de la Taula intercultural seguim tirant endavant el programa radiofònic “Xerrem d’Arreu”. En aquest programa, persones de diferents orígens parlen en català tant d’aspectes culturals d’aquest lloc d’origen com de la seva experiència d’in …

Llegir més

PROJECTES

"Entrada modernista" guanya el 9è Concurs Art Jove’16

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet organitzen aquest concurs per tal d’impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. Enguany s’han presentat 38 obres de 24 artistes, entre les quals el jurat ha …

Llegir més

Casa nostra, casa vostra

És una campanya de comunicació i mobilització que pretén aglutinar societat civil, entitats, organitzacions i actors del teixit cultural del nostre país per tornar a posar sobre la taula el debat migratori que viu la Mediterrània. Llegeix el manifest!

Llegir més

Agenda

12/11/2016

La Llanterna màgica presenta “Pan y rosas”

14/11/2016

Preferentistes i desnonats a l’Aula oberta a la Bordeta

17/11/2016

Temes silenciats: Allò que els mitjans de comunicació no expliquen

20/11/2016

Ruta del Pa a Prats de Lluçanès

22/11/2016

1r plenari Firentitats 2017

26/11/2016

4t Cicle d’espectacles de la Coral Sant Medir, concert LENUC

26/11/2016

Festival de Sopes del Món a l’Olivereta

01/11/2016 al 30/11/2016

Agenda del Col·lectiu d’Artistes de Sants

Valors Secretariat

1976-2016: fem 40 anys!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.