Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

2 de setembre del 2016 · Número 51

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Acte de lliurament de premis dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El proper dijous 15 de setembre, la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc acollirà el lliurament de premis d’aquest certamen literari que tanca les festes majors de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

En l’edició del 2016 hi ha hagut un augment notable d’obres presentades respecte a l’edició anterior. Aquesta dada, juntament amb la qualitat de les obres, certifiquen la vitalitat d’aquest certamen literari. En total, hi han participat 58 persones amb un total de 101 obres poètiques: 28 a la Viola d’Or (poemes de temes religiosos), 27 a l’Englantina d’Or (poemes sobre la pàtria) i 46 a la Flor Natural (poemes d’amor).

El mantenidor de l'edició d'enguany serà Pere Camps, director del festival Barnasants.

Us hi esperem!

Dia: 15 de setembre del 2016
Lloc: Sala de Plens del Districte Sants-Montjuïc
Hora: 19 h

Festa Major Bordeta

La Bordeta està de Festa Major!

El carrer Jocs Florals i les places Súria i Fènix, juntament amb Can Batlló, són les protagonistes de la Festa Major de la Bordeta, que pren el relleu de les festes de Sants. Deixeu-vos seduir per totes les activitats que han preparat les comissions de festes: …

Llegir més

17 de setembre, la Bordeta en dansa

El tret de sortida de la festa serà a les 17.30 h, amb una xocolatada i activitats infantils; un taller de gegants a càrrec d’Artixoc i un taller de diables a càrrec de Socarrimats de l’Infern, que donaran pas a una cercavila dels Gegants de Sants. A les 18 h es …

Llegir més

Activitats

La vostra entitat vol participar a la Marató de TV3?

Si creieu que alguna de les activitats que la vostra entitat pugui desenvolupar a finals d’any pot encaixar amb la Marató o bé si creieu que, tot i no plantejar cap activitat, voleu col·laborar-hi us demanem que assistiu a la reunió convocada per a dilluns 19 de …

Llegir més

Cros popular de Sants: 20 de novembre

La 38a edició del Cros Popular de Sants ja està en marxa! Les inscripcions en línia es van obrir l’1 de setembre, les presencials es poden fer a les Cotxeres de Sants des del 24 d’octubre.

Llegir més

Posa’t en forma a ATLES!

La nova temporada està a punt d’engegar al CEM l’Espanya Industrial i al CEM la Bordeta! Més de 450 activitats dirigides de dilluns a diumenge... Som-hi!

Llegir més

Nova temporada de tallers als centres cívics!

L’oferta formativa de Cotxeres-Casinet engega la temporada amb propostes molt interessants: hi trobareu tallers de dibuix i pintura, idiomes, ioga, ceràmica, guitarra, swing... Inscripcions en línia a partir del 20 de setembre.

Llegir més

Associa’t a la festa! Mercè 2016

Dos dies amb més de 200 activitats gratuïtes per a tots els gustos i edats! Els dies 24 i 25 de setembre vine a la Plaça Catalunya a descobrir i gaudir les activitats lúdiques, festives que t’ofereixen les associacions que dia a dia transformen Barcelona.


Llegir més

Projectes

Inscripcions obertes!

Participa al concurs micro obert de rap i hip-hop del Correllengua 2016! El premi és la gravació d'una maqueta en estudi professional, a càrrec de l'escola de música Jam Session. Consulta les bases aquí.

Llegir més

M’ajudes a fer els deures?

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Us animeu a dinamitzar grups de conversa?

Si teniu interès per acompanyar persones que desconeixen el català i que tenen la necessitat d’aprendre’l, la CAL us espera per continuar aprenent junts i fer més viva l’experiència enriquidora de la iniciativa xerrem junts.

Llegir més

Agenda

01/09/2016 al 30/09/2016

Activitats del Col·lectiu d'Artistes de Sants

17/09/2016 al 18/09/2016

Recollida solidària d'aliments

25/09/2016

Trobada Internacional de Vitolfília

Valors Secretariat

1976-2016: fem 40 anys!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.