Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

8 de juliol del 2016 · Número 50

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Vols saber quins són els cartells que il·lustraran el Correllengua 2016?

Carla Gallén i Bruna Ribas s’han erigit guanyadors del 8è concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

L’obra de Carla Gallén ha estat la guanyadora de la categoria d’adults del 8è concurs de cartells per il·lustrar el Correllengua 2016 de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, al qual s’han presentat un total de 10 obres amb dissenys molt variats. En la categoria infantil, el dibuix guanyador ha estat el de la Bruna Ribas, d'11 anys.

En l’edició d’enguany, el cartell guanyador de la categoria d’adults serà premiat amb 200 euros en metàl·lic a més de ser l’obra que il·lustrarà els cartells i la programació del Correllengua. El dibuix infantil serà el que s’utilitzarà per fer el mosaic gegant que elaborarà l’alumnat de les diferents escoles dels nostres barris i que presidirà els actes del Correllengua a la plaça de Sants.

El Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta se celebrarà el dissabte 22 d’octubre a la plaça de Sants i tindrà com a protagonista l'escriptora i periodista Montserrat Roig, coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort.

Última hora

Repensem la Lleialtat Santsenca

El proper dimarts 12 de juliol es presentarà l'estat del projecte de la Lleialtat Santsenca al Centre Social de Sants. Sota el lema "Repensem la Lleialtat Santsenca", s'ha programat aquesta activitat oberta a la participació de tothom, ciutadania i entitats. Us …

Llegir més

Concurs de rap

Inscripcions obertes!

Participa al concurs micro obert de rap i hip-hop del Correllengua 2016! El premi és la gravació d'una maqueta en estudi professional, a càrrec de l'escola de música Jam Session. Consulta les bases aquí.

Llegir més

Activitats

Al juliol, cinema a la fresca!

No et perdis les tres últimes sessions de cinema a la fresca que s’han programat els dijous de juliol a les 22 h a les Cotxeres de Sants: Mandarinas, Irrational Man i El Puente de los espías.

Llegir més

Última ballada de sardanes!

Acabem el cicle de sardanes amb la ballada del proper divendres 8 de juliol a les 19.30 h al Vapor Vell – Joan Güell amb la Cobla Baix Llobregat.

Llegir més

Mirada de dona: diàlegs republicans

Sants-Montjuïc per la Independència i l'Assemblea Sectorial de Dones organitzen l'acte "Mirada de dona: diàlegs republicans". Aquesta activitat pretén focalitzar el procés constituent cap a la República Catalana des de tres punts de vista diferents però …

Llegir més

Coneixes el catàleg d'activitats antirumors?

Fins a 39 propostes d’activitats que, de manera lúdica i emprant diferents metodologies (teatrefòrum, tallers, xerrades, espectacles...), inciten a la reflexió entorn dels rumors, prejudicis i estereotips vinculats a la diversitat cultural. Consulta’l!

Llegir més

XVIII Open Internacional d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Entre el 19 i el 28 d’agost l’Auditori de les Cotxeres de Sants acull la 18a edició de l’Open Internacional d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que aplegarà centenars de participants d’arreu del món.

Llegir més

Projectes

9è Concurs d’Art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 31 d’octubre de 2016.

Llegir més

Agenda

05/07/2016 al 29/07/2016

Art, erotisme i poesia

13/07/2016

Acció al carrer pel dret d'asil

28/07/2016

Cinema Refugi a Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Valors Secretariat

1976-2016: fem 40 anys!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.