Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

20 de juny del 2016 · Número 49

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El Secretariat tanca l'assemblea amb 303 entitats associades

Tant l'informe de gestió del 2015 com el pla de treball del 2016 es van aprovar per unanimitat

El passat dilluns 13 de juny, el Secretariat va celebrar l’assemblea general ordinària, amb la presència de 59 entitats. Tant l’informe de gestió del 2015 com el pla de treball 2016 es van aprovar per unanimitat. Un altre punt de l’ordre del dia, el de la revisió del cens d’entitats, també va obtenir l’aprovació per unanimitat, de manera que passat l’estiu es constituirà una comissió per procedir a l’adaptació dels estatuts de la federació a la revisió aprovada.

Així mateix, es van incorporar 12 noves entitats a la federació, de manera que el Secretariat en aquests moments té 303 entitats associades i 5 pendents d’adhesió per a la propera assemblea.

L’assemblea és el moment en el qual es fa un repàs dels projectes i activitats impulsats durant el 2015, destacant també la gestió d’equipaments i els espais de coordinació associativa. Així mateix, s’apunten les línies de treball del 2016, entre les quals trobem la celebració dels 40 anys del Secretariat, la consolidació de l’Espai de Deures, l’impuls de les taules de coordinació o accions per a la recuperació de la memòria històrica, entre d’altres.

Com a novetat d’aquest any, destaca la projecció d’un vídeo que resumeix els principals projectes i activitats del Secretariat durant el 2015. L’acte es va cloure amb un pica-pica, que com l’any passat va anar a càrrec d’una entitat vinculada a l’economia social.

En els següents dies, les entitats associades rebran l’acta de l’assemblea per a la seva validació i, a més, les emplaçarem a participar a partir del setembre en la comissió per impulsar l’adaptació dels estatuts del Secretariat.

Secretariat

El vídeo del Secretariat 2015!

A l’Assemblea General Ordinària vam presentar el vídeo resum de l’any 2015 del Secretariat d’Entitats. Torna'l a veure!

Llegir més

Activitats

Revetlla al Casinet d'Hostafrancs

El dijous 23 de juny a partir de les 20 h comença la festa amb l'arribada de la flama del Canigó, el correfoc infantil dels diables de l'escola Barrufet, el sopar veïnal i el ball amb l'orquestra ABS. Activitat gratuïta!

Llegir més

Festa de lliurament del 52è premi de poesia Amadeu Oller

La Comissió Organitzadora del Premi de Poesia Amadeu Oller us convida a la festa literària del lliurament del premi Amadeu Oller en el seu 52è aniversari. El lliurament de premis serà el 21 de juny a les 20 h al teatre de Sant Medir. L’acte serà presentat per …

Llegir més

Gaudeix del Cinema a la Fresca!

Torna un clàssic de l’estiu, el Cinema a la Fresca a Cotxeres de Sants. Fins al 21 de juliol, els dijous a les 22 h, el passatge de Fructuós Gelabert acollirà les projeccions de pel·lícules actuals de temàtiques variades i disteses.

Llegir més

Tornen les ballades de sardanes al barri de Sants

Les actuacions s’allargaran fins al 8 de juliol. Les partitures estaran interpretades per les cobles Rambles i Baix Llobregat, en divendres alterns.

Llegir més

Diada d’estiu amb els Castellers de Sants

Diada castellera, correbars i concert amb els Borinots el 2 de juliol. No hi faltis!

Llegir més

Projectes

Vols donar un cop de mà a l’Espai de Deures a l’estiu?

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnat de secundària a preparar els exàmens de recuperació de setembre. L'Espai de Deures estarà actiu el mes de juliol i l'última setmana d’agost de 10.30 a 13.30 h. Col·labora venint un o dos matins!

Llegir més

Èxit de la convocatòria dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El passat 31 de maig es va tancar el període de participació als Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. En total, hi han participat 58 persones amb un total de 101 obres poètiques: 28 a la Viola d’Or, 27 a l’Englantina d’Or i 46 a la Flor Natural. El …

Llegir més

Saps alemany? Vols practicar català, castellà, anglès...?

L’organització dels tallers Aprenem a Sants busca una persona que parli alemany per fer intercanvis lingüístics els dissabtes a les Cotxeres de Sants. Informa-te’n!

Llegir més

Agenda

01/06/2016 al 30/06/2016

Totes les activitats del Col·lectiu d’Artistes al juny

22/06/2016

Fem un te?

26/06/2016

Mercat Viu Segona Mà

07/07/2016

Assaig de Gamma Extra

Valors Secretariat

1976-2016: fem 40 anys!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.