Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

25 de maig del 2016 · Número 47

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Firentitats i Secretariat, 40 anys junts!

Dissabte 28 de maig no et perdis el gran aparador de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. T’hi esperem!

El proper dissabte 28 de maig, Firentitats transformarà els nostres barris: més de 150 entitats sortiran al carrer i convertiran els carrers de Sants, Creu Coberta i la plaça Joan Pelegrí en un formiguer d’activitats, tallers, estands, actuacions...

Sota el lema Firentitats i Secretariat, 40 anys junts! celebrarem la 15a edició de Firentitats, la jornada festiva, cívica i solidària més representativa dels nostres barris. Firentitats ofereix un mosaic de propostes d’allò més diverses i interessants: artesania, dansa, concerts, cultura popular, esport... Consulta la programació a cop de clic!


Sortiu al carrer i gaudiu-ne!

I a més...

Juga al firEndevina!

Participa a firEndevina, el joc de pistes més divertit! Emplena la butlleta que hi haurà a totes les carpes d'entitats, si respons les 8 preguntes rebràs un obsequi! I també entraràs al sorteig de diferents premis!

Llegir més

Per Firentitats, concurs fotogràfic a Instagram!

Participar-hi és molt senzill: fes fotografies de la celebració del Firentitats d’enguany i publica-les a Instagram el dissabte 28 de maig amb l’etiqueta #firentitats. Podràs guanyar premis increïbles!

Llegir més

Recollida solidària d'oli i farina

La Taula Social de Sants, Hostafrancs i la Bordeta impulsa una recollida solidària d’oli i farina per al proper dissabte 28 de maig d’11 a 21 h. Tot el material serà destinat a famílies amb pocs recursos dels nostres barris.

Llegir més

Dansa, poesia, música i tallers d’arreu del món

Coneix la Taula intercultural i la feina de les entitats que en formen part a través de les activitats i projectes que organitzen.

Llegir més

Mostra esportiva amb la Taula d’esports

Durant tot el dia, la Plaça Joan Pelegrí s’omplirà de nois i noies practicant futbol sala, bàsquet, gimnàstica esportiva, handbol i beisbol a càrrec de les entitats esportives dels nostres barris.

Llegir més

Valors Secretariat

#firentitats

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.