Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

12 de maig del 2016 · Número 46

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Últims dies per proposar activitats a l'Associa't a la Festa! de la Mercè

Les activitats seran el cap de setmana del 24 i 25 de setembre a la plaça de Catalunya

La presència de les entitats a les Festes de la Mercè es transformarà aquest 2016 en una proposta molt més festiva, lúdica i participativa, abandonant el format d’estands de les anteriors mostres d’associacions. Enguany s’apostarà pels tallers i activitats de les mateixes associacions amb l’Associa’t a la Festa!, que es realitzarà a la plaça de Catalunya el cap de setmana del 24 i 25 de setembre.

L’Associa’t a la Festa! serà una gran oportunitat per donar visibilitat a les activitats del moviment associatiu de la ciutat. L’eix central estarà format pel programa d’activitats de les associacions participants: tallers, jocs, actuacions, gimcanes, accions d’animació... També hi haurà escenaris per a actuacions de petit format.
Des del Secretariat us animem fermament a participar-hi i que la plaça de Catalunya aculli una bona mostra de la feina que fem les entitats dels nostres barris!

Inscripcions: fins al 22 de maig
Com? Emplenant el formulari www.mostrabcn.cat
Per a més informació: mostra_associacions@bcn.cat, o bé als telèfons 93 2564566 i 93 2564118.

A finals de juny es donaran a conèixer els resultats del procés de selecció.

Agrairem que les entitats que presenteu propostes d’activitats ens ho feu saber a través de info@secretariat.cat per poder tenir una visió sobre la participació de les nostres entitats associades.

És una oportunitat per mostrar la feina que fem i connectar amb la ciutadania!

Activitats

Participa als actes de Stop Mare Mortum

Stop Mare Mortum Sants, Hostafrancs i la Bordeta surt al carrer a favor del dret d’asil el segon dimecres de cada mes a les 19.30 h a la Plaça de Sants. I dilluns 16 de maig, cassolada a les 20 h davant de la seu de la Comissió Europea al Passeig de Gràcia, 90. …

Llegir més

Tornen les ballades de sardanes al barri de Sants

El toc de flabiol i el so de la tenora tornaran a omplir els divendres al vespre la placeta del Vapor Vell amb Joan Güell amb el nou cicle de sardanes als nostres barris, organitzat per la Comissió Sardanista del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la …

Llegir més

Vermut Jazz

Gaudeix de la bona música mentre fas el vermut els diumenges a les 12.30 h al Casinet d’Hostafrancs. L’entrada és gratuïta!

Llegir més

Presentació del programa Incorpora

El proper 17 de maig, l'Associació de Comerciants Creu Coberta i Caixabank signaran el conveni de col·laboració del projecte Incorpora, un programa que vol facilitar la incorporació i formació de persones amb risc d'exclusió social als comerços, sent CaixaBank qui …

Llegir més

Últims dies per inscriure’s al #triatlóATLES

Competició, superació i molt bon ambient! Inscriu-te al VII Triatló ATLES que celebrarem el proper dissabte 28 de maig al CEM l’Espanya Industrial i descobreix on són els teus límits!

Llegir més

Escrius poesia?

Participa als Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Envia’ns les teves composicions poètiques abans del 31 de maig a les Cotxeres de Sants.

Llegir més

8è Concurs de cartells del #CorrellenguaSHB

El concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està obert tant a professionals com a artistes novells. La categoria infantil s’adreça a infants menors de 12 anys. Els treballs s’han de presentar abans del 13 de juny del 2016.

Llegir més

Projectes

La teva entitat té presència al Meeting Point de Creu Coberta?

Decora la peça circular que et facilitarà l’Associació de Comerciants de Creu Coberta amb els motius de la teva entitat i lluirà al mur de pedra, fent xarxa amb les altres entitats del barri!

Llegir més

'TransparEnt', nou portal de transparència adreçat a entitats sense ànim de lucre

TransparENT és una eina gratuïta adreçada a les entitats que permet fer una diagnosi de la transparència de l’entitat, millorar-la, obtenir documents d’autoacreditació i conèixer exemples de bones pràctiques. L’objectiu principal és posar a l’abast de les …

Llegir més

Proposta formativa a Torre Jussana

Aquesta primavera, Torre Jussana us ofereix 15 propostes formatives gratuïtes pensades per ajudar les associacions de Barcelona a millorar el seu funcionament. Feu ja la vostra inscripció!

Llegir més

9è Concurs d’Art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 31 d’octubre de 2016.

Llegir més

Tens un local? El vols compartir amb una altra entitat?

El Tatanet, entitat dedicada a l’educació lliure per a infants de 2 a 6 anys, vol compartir local als nostres barris. Necessita un espai 3 dies a la setmana de 9 a 15 h. Tens un espai? Contacta-hi!

Llegir més

Proposta formativa a Torre Jussana

Aquesta primavera, Torre Jussana us ofereix 19 propostes formatives gratuïtes pensades per ajudar les associacions de Barcelona a millorar el seu funcionament. Feu ja la vostra inscripció!

Llegir més

M’ajudes a fer els deures?

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Subvencions

Oberta la convocatòria de subvencions de Treball, Afers Socials i Famílies

Us informem que ha aparegut publicada al DOGC la convocatòria de subvencions a entitats per a activitats i projectes per al 2016, corresponent al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, antic Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de …

Llegir més

Agenda

14/05/2016

Mostra d’art

19/05/2016

Addicció a les noves tecnologies. Com prevenir-les i fer-ne un bon ús

24/05/2016

Teatre: Camins de nit. Infants perduts dels exilis

29/05/2016

7a Fira de cireres i productes de la Terra

31/05/2016

Cinefòrum 'Senyores i Senyors'

Valors Secretariat

1976-2016: fem 40 anys!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.