Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

21 d'abril del 2016 · Número 45

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Participa al Joc firEndevina de Firentitats 2016

Feu-nos arribar una pregunta sobre la vostra entitat abans del 22 d’abril

La 15 edició de firEntitats serà molt especial perquè coincidirà amb els 40 anys del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Per celebrar-ho, estem preparant el Joc firEndevina, un joc participatiu on el paper de les entitats és clau!

En què consisteix?
L’objectiu del Joc firEndevina és conèixer d’on vénen, què fan, què han aconseguit i quins projectes tenen les entitats dels nostres barris.

Quin paper hi tenen les entitats?
Si la vostra entitat participa a Firentitats, podeu enviar-nos una pregunta relacionada amb la vostra entitat juntament amb la resposta abans del 22 d’abril a info@secretariat.cat o a balada@secretariat.cat

Amb totes les preguntes que rebem, elaborarem diverses butlletes que es repartiran entre els visitants a Firentitats. Hi haurà un obsequi per a tots els participants al joc firEndevina i entre totes les butlletes es farà un sorteig.

Especial Sant Jordi

Art, música, comerç i molt més!

Viu Sant Jordi als nostres barris! Al carrer de Sants hi haurà la festa del comerç i artesania catalana i a Creu Coberta se celebrarà l’11a Mostra de Comerç.

Llegir més

Fes barri i regala cultura local!

Aquest Sant Jordi veniu a la carpa del Secretariat d’Entitats que tindrem al carrer de Sants, a tocar de les Cotxeres de Sants. Durant tot el dia vendrem les monografies d’història local de la col·lecció Riera de Magòria a un preu molt especial, 16 € cada volum! …

Llegir més

Sants 3 Ràdio surt al carrer!

De 12 a 14 h, programa especial des del carrer de Sants amb música en directe, lectura de poemes, autors santsencs, concursos i regals. A més, es retransmetrà en directe l’elaboració del pastís més llarg del carrer de Sants a càrrec del pastisser Joan Galimany. …

Llegir més

#PutxiSantJordi

L’AEiG Mn. Puig i Moliner celebrà el 55è aniversari al Casinet d’Hostafrancs amb teatre, concurs literari i de pastissos i sopar de germanor! Hi esteu tots convidats!

Llegir més

La Coral Sant Medir fa 60 anys!

Per celebrar-ho, el 23 d'abril la coral oferirà al veïnat dels nostres barris el concert del 60è aniversari a l’Auditori de les Cotxeres de Sants a les 20.30 h. L’entrada és lliure fins omplir l’aforament.

Llegir més

L’Orfeó Atlàntida posa música a la diada de Sant Jordi

L’Orfeó Atlàntida i l’associazione corale Giuseppe Savani oferiran dos concerts per celebrar la diada de Sant Jordi. Preneu nota: el 23 d’abril a les 18.30 h a la Cripta de la Sagrada Família i el 24 d’abril a les 18.30 h a la Sala de Plens de la Seu del …

Llegir més

Barri&Llibre. El joc de la Barcelona literària

El dia 23 d’abril a partir de les 11 h, entra al web www.btv.cat/santjordi i descobreix la 1a pista del teu barri. Respon-la correctament i tindràs la 2a pista. Descobreix el lloc on està amagat el llibre i ja serà teu! #SantJordiBTV

Llegir més

Entrena’t amb passió al #territoriATLES!

Vine a inscriure’t al CEM l’Espanya Industrial o al CEM la Bordeta del 18 al 25 d’abril del 2016 i tindràs la matrícula gratuïta!

Llegir més

Activitats

Caminada Sants – Montserrat

La UEC de Sants proposa el repte d’anar caminant des de la plaça de Sants fins a la plaça del monestir de Montserrat per camins de muntanya. Seran 64,8 km, t’hi apuntes? Inscripcions obertes fins al 10 de maig!

Llegir més

8è Concurs de cartells del #CorrellenguaSHB

El concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està obert tant a professionals com a artistes novells. La categoria infantil s’adreça a infants menors de 12 anys. Els treballs s’han de presentar abans del 13 de juny del 2016.

Llegir més

Escrius poesia?

Participa als Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Envia’ns les teves composicions poètiques abans del 31 de maig a les Cotxeres de Sants.

Llegir més

VII Caminada Sants – Montserrat

La UEC de Sants proposa el repte d’anar caminant des de la plaça de Sants fins a la plaça del monestir de Montserrat per camins de muntanya. Seran 64,8 km, t’hi apuntes? Inscripcions obertes fins al 5 de maig!

Llegir més

M’ajudes a fer els deures?

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Projectes

Proposta formativa a Torre Jussana

Aquesta primavera, Torre Jussana us ofereix 15 propostes formatives gratuïtes pensades per ajudar les associacions de Barcelona a millorar el seu funcionament. Feu ja la vostra inscripció!

Llegir més

Resultat de les eleccions al consell dels centres cívics Cotxeres-Casinet

El dimarts 12 d’abril es van celebrar les eleccions al consell dels centres cívics Cotxeres-Casinet. Els vots emesos van ser 42 i el resultat de la votació i les entitats elegides van ser les següents: 39 vots – Sants 3 Ràdio 26 vots – Col·lectiu d’Artistes de …

Llegir més

Premis per a la CAL i Stop Mare Mortum

La CAL ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi 'pel seu treball continuat, al llarg de vint anys, a favor del català'. La Plataforma Stop Mare Mortum ha estat premiada com a Millor Iniciativa Solidària del 2015 per El Periódico de Catalunya.

Llegir més

9è Concurs d’Art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 31 d’octubre de 2016.

Llegir més

Proposta formativa a Torre Jussana

Aquesta primavera, Torre Jussana us ofereix 19 propostes formatives gratuïtes pensades per ajudar les associacions de Barcelona a millorar el seu funcionament. Feu ja la vostra inscripció!

Llegir més

Agenda

21/04/2016

Reunió plenària Taula intercultural

22/04/2016

Teatre: Camins de nit. Infants perduts dels exilis

22/04/2016

La calle es nuestra. La transición en el País Vasco (1973-1982)

24/04/2016

Prohibido suicidarse en primavera

26/04/2016

Cinefòrum ‘Marnie, la ladrona’

Valors Secretariat

1976-2016: fem 40 anys!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.