Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

3 de març del 2016 · Número 42

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El món dels somnis s’instal·la al parc de l’Espanya Industrial amb la 6a edició de l’Acampasants el 12 i 13 de març

Enguany els Esplais i Caus de Sants-Montjuïc organitzen un dinar popular obert al barri

‘El món dels somnis’ serà el centre d’interès de la 6a edició de l’Acampasants, una activitat organitzada per la Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc (ECSM) que el proper 12 i 13 de març omplirà d'activitats el Parc de l'Espanya Industrial.

Aquest és l’escenari escollit per celebrar aquesta trobada, que aplegarà més de 450 infants i joves, dels 5 als 17 anys, i uns 90 monitors/es dels ECSM, que han preparat un cap de setmana ple d’activitats i sorpreses amb l’objectiu de fer-se veure al barri, donar a conèixer l’oferta d’educació en el lleure que hi ha al districte i enfortir els vincles entre les diverses entitats que formen part dels esplais i caus. En concret hi participaran: Escoltes Joan Maragall, Grup d’Esplai Espurna, Agrupament Escolta SKUES, Esplai La Lluna, Esplai Sant Medir, Agrupament Escola i Guia Montserrat Xavier, Esplai Turons i Esplai Xiroia.

El proper dissabte 12 de març, els monitors i monitores han preparat una gimcana on totes les activitats i els jocs tindran com a fil conductor el centre d’interès "El món dels somnis". Els infants i joves hi participaran barrejats amb els esplais i caus per fomentar la coneixença dels grups. Aquestes activitats acabaran a les 17 h amb un berenar ben saludable. Al vespre hi haurà jocs de nit per cada grup d’edat i en acabat passaran la nit acampats al parc. Diumenge, després de l’esmorzar i la gran fotografia de grup, hi haurà tallers.

La novetat d’enguany és un gran dinar popular obert a la ciutadania el diumenge 13 de març al parc de l’Espanya Industrial a les 13 h. El dinar, organitzat pels grups de joves d’ECSM, té l’objectiu de promoure la coneixença de la federació al veïnat i servirà per posar el punt i final a l’Acampasants.

Última hora

Sant Medir, dolça tradició!

La Parròquia de Sant Medir us convida a celebrar aquesta dolça tradició el proper 6 de març amb la cercavila de les colles i la Banda de la Guàrdia Urbana a cavall. A partir de les 10.30 h, la cercavila recorrerà els carrers Constitució, Gavà, Alpens, Guadiana, …

Llegir més

Activitats

Tallers i conferències per celebrar el Dia de la Dona Treballadora a les Cotxeres de Sants

Celebra-ho el 5 de març amb l’associació Deixalatevaemprempta.org. Hi haurà tallers i conferències de temàtica ben variada: expressió corporal, feng shui, constel·lacions familiars, sexe, fitoteràpia, dansa, reiki i molt més!

Llegir més

Taula rodona sobre les síndromes de sensibilitat central

L’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia i la Plataforma Familiars FM-SFC-SQM organitza l’acte “Estat actual de l’abordatge de les síndromes de sensibilitat central (SSC) a Catalunya: Nou pla d’atenció” el proper dimecres 9 de març a l’Auditori AXA de …

Llegir més

Celebra el Dia de la Dona Treballadora amb el Centre Rimasun

Gaudeix d'una jornada cultural, artística i gastronòmica del Perú a les Cotxeres de Sants el 13 de març de 10 a 21 h.

Llegir més

Guanyadors del concurs fotogràfic #expressants

Entra al Facebook del Secretariat i fes un cop d'ull a l'increïble recull d'imatges de l'ExpresSANTS fetes per l'Adriana Artola.

Llegir més

El Carnaval de Sants, en imatges!

Gaudeix de cada detall de les comparses i les rues del Carnaval de Sants amb la galeria d'imatges i els vídeos que trobaràs a la pàgina web de Cotxeres de Sants.

Llegir més

Projectes

Eleccions al Consell dels Centres Cívics

Inscriu-te en el procés electoral de renovació dels membres del Consell dels centres cívics. Elecció d’ENTITATS representants de comitès organitzadors d’activitats: 1. Si la teva entitat està associada al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la …

Llegir més

Presentació del Panoràmic 2015

L’acte de presentació de les dades i les conclusions del Panoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre, serà el proper dimarts 15 de març a les 18 h al Palau Macaya al Passeig de Sant Joan, 108. Inscriu-t'hi!

Llegir més

Es constitueix Stop Mare Mortum Sants, Hostafrancs i la Bordeta

La trobada d’una trentena de veïns i veïnes el passat 18 de febrer per analitzar ‘Què passa a Europa amb els refugiats?’ al Centre Social de Sants ha originat el naixement de Stop Mare Mortum Sants, Hostafrancs i la Bordeta. La nova plataforma té l’objectiu de …

Llegir més

Recta final per fer-nos arribar l’actualització de dades de les entitats i la ponderació de vots

Emplena el formulari digital amb les dades actualitzades i fes-nos arribar l’acreditació amb el nombre de persones associades abans del 18 de març.

Llegir més

Calçotades

06/03/2016

29a calçotada popular de Sants

06/03/2016

Calçotada popular al carrer Finlàndia

06/03/2016

Calçotada popular al carrer Alcolea de Dalt

06/03/2016

8a Calçotada popular al carrer Baix Jocs Florals

13/03/2016

6a Calçotada Popular a Vallespir de Baix

Agenda

05/03/2016

Concert de Sant Medir

05/03/2016

Coral Sant Medir: 60 anys creixent amb el barri

04/03/2016 al 06/03/2016

XII MineralExpo. Fira Internacional de minerals, fòssils, pedra tallada i natura

05/03/2016 al 06/03/2016

'Hoy no me puedo levantar', al teatre de Sant Medir

09/03/2016

Poesia i dona

11/03/2016

Debat Obert: Hipertensió Arterial

12/03/2016

Endavant República! Construïm un nou país

13/03/2016

Tut-tututut la princesa!

16/03/2016

Reunió de la Taula Social

19/03/2016

Manifestació #ProuRacisme!

Valors Secretariat

La cultura no és un luxe

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.