Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

2 d'octubre de 2015 · Número 33

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Tot a punt per a la Festa Major d’Hostafrancs!

Del 2 a l’11 d’octubre, el barri s’omple d’activitats per a tots els gustos.

La Festa Major d’Hostafrancs, sempre al voltant del Sant Àngel Custodi, es presenta amb una programació farcida d’activitats per a tots els gustos: el Ball de Rams, la Fira de la Magrana, la Fira Medieval, les dotze hores de futbol sala, la tradicional trepitjada de raïm, etc.

La festa arrencarà a la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc el divendres 2 d’octubre a les 20 h amb el pregó d’Oriol Vidal Sau, periodista esportiu de TV3, i l’actuació de l’Orfeó Atlàntida.

Entre les activitats d’enguany en destaquem:

XI Trobada de Cant Coral
Amb la participació de la Coral Amistat de Premià de Mar i l’Orfeó Atlàntida. El dissabte 3 d’octubre a les 19 h a l’Església de Sant Àngel Custodi.

X Fira Medieval a Creu Coberta
3 i 4 d'octubre. Cercavila, demostració d'oficis antics, tallers infantils, jocs medievals, inflables i moltes altres propostes!

IV Tastalbarri
Recorregut gastronòmic pel barri el 9 d’octubre a les 19.30 h amb cercavila. Compra el teu tiquet!

Tapa solidària
Activitat organitzada pel Centre de Serveis Canpedró on podreu degustar tapes solidàries, que gràcies a vosaltres podran convertir-se en àpats per als infants i les famílies que més ho necessiten. El 9 i 10 d’octubre a les 20 h al carrer Sant Crist, 13.

Concurs fotogràfic a Instagram
Fotografia la Festa Major i comparteix la teva imatge a Instagram amb l’etiqueta #FMHostafrancs15 i podràs guanyar 2 premis gastronòmics.

Consulteu aquí tota la programació!

Última hora

Últimes places per al 'Viatge per les cuines del món'

Els dimecres dels mesos d’octubre i novembre, torna aquesta iniciativa en què la cuina obre fronteres. Inscriu-t’hi a les Cotxeres de Sants!

Llegir més

Activitats

Dia Mundial de la Salut Mental

La Fundació Sanitària Sant Pere Claver ha preparat diverses activitats relacionades amb l'atenció als adolescents i joves i el seu entorn amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Els dies 8 i 9 d’octubre hi haurà conferències, taules rodones, debats, …

Llegir més

23a Diada dels Castellers de Sants

Els Castellers de Sants celebren la seva 23a Diada amb els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa. Les matinades sortiran de Cal Borinot a les 8.30 h. Després de l’actuació, les colles dinaran plegades a l'Auditori de les Cotxeres de Sants. Quan? 18 …

Llegir més

ExpresSA'NTS: Cos i Ritme!

El 20 i 21 de febrer celebrarem la 2a edició de l’ExpresSA'NTS i volem omplir les Cotxeres de Sants de percussió, dansa, ombres xineses, teatre... Busquem entitats i escoles per participar-hi! Veniu a la reunió del 19 d’octubre a les 19 h a Cotxeres de Sants.

Llegir més

Stop Mare Mortum: reunió oberta a la ciutadania

El proper dissabte 3 d’octubre, Stop Mare Mortum organitza una reunió oberta a la ciutadania i a les entitats per explicar el treball de la plataforma, la seva organització i les formes de participació. La cita serà a les 11 h al Consell Nacional de Joventut de …

Llegir més

37è Cros Popular de Sants, molt més que una cursa!

El diumenge 25 d’octubre, el Club Camins Esportius de Sants organitza la 37a edició del Cros Popular de Sants, una de les curses més arrelades i amb més tradició de les que es disputen a Barcelona. CATEGORIES Cros Popular de Sants – 10 km Cursa per a corredors …

Llegir més

Tens ganes de sortir de casa? T’avorreixes? Apunta’t a les Aules Obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Les Aules Obertes constitueixen una opció molt interessant per a la gent gran amb ganes d’aprendre, rebre una formació continuada i tenir un espai de trobada i socialització. La tasca desenvolupada per les Aules Obertes s’articula mitjançant una àmplia …

Llegir més

Projectes

Adhereix-te al manifest!

Suma’t a la recollida de signatures impulsada per la Comissió de Festes de la Plaça de la Farga davant el desnonament del seu magatzem i taller situat al terreny conegut com a Hortet de la Farga.

Llegir més

Participa al Panoràmic!

La implicació i col·laboració de les entitats és un element cabdal en #elPanoràmic. Aquesta iniciativa es va impulsar al 2014 i va donar com a resultat un informe que recull una visió de la realitat associativa de la ciutat que ha servit de punt de partida per …

Llegir més

Agenda

01/10/2015 al 31/10/2015

Les activitats del Grup d’Opinió Àmfora del mes d’octubre

04/10/2015

La gàbia de grills

06/10/2015 al 17/10/2015

Exposició “Sensacions”

08/10/2015

Assaig en Companyia

08/10/2015

El museu social: Un museu sobre la gent i per a la gent

13/10/2015

Versos a Raig Fet

15/10/2015

Reunió plenària de la Taula intercultural

18/10/2015

Espectacle infantil al Casinet d'Hostafrancs

Valors Secretariat

No més morts al Mediterrani

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.