Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

9 de gener de 2014 · Número 24

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Què passaria si Catalunya fos independent?

Dimarts 13 de gener, projecció de la pel·lícula documental 'L’Endemà' i debat posterior amb Isona Passola, Víctor Cucurull, Pep Ribas i Eduardo Reyes al Casinet d’Hostafrancs.

El Secretariat va ser un dels 8.163 mecenes que van fer possible la pel·lícula L’Endemà, d’Isona Passola, una obra que dóna arguments clars, sòlids, fiables i contrastats sobre què passaria si Catalunya fos independent. En definitiva, aquest documental ofereix moltes respostes per carregar-nos de raons per fer un nou país.

Tenim la sort d’anunciar-vos que el proper dimarts 13 de gener projectarem aquesta pel·lícula al Casinet d’Hostafrancs i que, un cop finalitzi, hi haurà una taula rodona i debat posterior amb Isona Passola, acompanyada de Víctor Cucurull –membre del Secretariat de l’ANC-, Pep Ribas –president de la CAL- i Eduardo Reyes –president de Súmate.

Aquest acte va adreçat especialment a les nostres entitats associades, tot i que serà un acte obert a tota la ciutadania. Si la vostra entitat està interessada a assistir-hi, podreu disposar d’un espai preferencial a la sala (aforament limitat). Podeu enviar-nos un mail a info@secretariat.cat abans del 9 de gener indicant el nom de l’entitat i nombre d’assistents.

Tant el documental com el debat posterior ens serviran per reflexionar col·lectivament sobre el nostre país.

Us hi esperem!


Dimarts 13 de gener del 2015, a les 19.30 h
Teatre del Casinet d’Hostafrancs

Última hora

El Carnaval escalfa motors!

La teva entitat vol participar com a comparsa al Carnaval dels nostres barris? Organitzeu la vostra comparsa i apunteu-vos-hi! El 13 de gener a les 19 h finalitzen les inscripcions a la secretaria de Cotxeres de Sants. El 15 de gener es reunirà la Comissió de …

Llegir més

Activitats

V Festival de Lohri al Casinet d’Hostafrancs

L’entitat Sher-E-Punjab us convida a celebrar el V Festival de Lohri el proper 10 de gener a les 18 h al Casinet d’Hostafrancs. Gaudeix d’un vespre de dansa i cultura punjab per només 6 euros!

Llegir més

Concert de Nadal amb l’Orfeó de Sants

L’Orfeó de Sants us convida al concert de Nadal que tindrà lloc el dissabte 10 de gener a les 20.45 h a la Parròquia de Sant Medir. El concert anirà a càrrec de Glòria Nebot (solista) i Xavier Rabasseda (piano), sota la direcció de Montserrat Tous. Quan? …

Llegir més

Cuentos Chinos

La Coral Sant Medir us convida a Cuentos Chinos, un espectacle de dansa i teatre en català coreografiats i interpretats per la professora i ballarina Andrea Torres i adreçat a petits i grans. Donatiu: 4 €. Menors de 3 anys: gratuït. Cantaires de la Coral Sant …

Llegir més

Projectes

Actualització de dades de les entitats i ponderació de vots

Us recordem que abans del 20 de març heu de fer-nos arribar el document actualitzat amb les dades de la vostra entitat i el certificat de ponderació del vot de cara a l’Assemblea.

Llegir més

La Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc guanya el premi #BarnaJove

El Consell de la Joventut de Barcelona ha guardonat la federació santsenca amb el primer premi de la 1a edició dels premis #BarnaJove. El guardó, valorat en 1.500 euros, es destinarà al projecte ‘Acampasants’.

Llegir més

Recursos

Cursos i tallers gratuïts per a entitats

Torre Jussana ha publicat l’oferta formativa gratuïta per als primers mesos del 2015 amb noves propostes formatives gratuïtes adreçades a les persones associades, al voluntariat i als equips tècnics de les associacions amb seu a Barcelona.

Llegir més

Justificació de les subvencions de l’Ajuntament

Us recordem que el proper 28 de febrer finalitza el període de justificació de les subvencions rebudes durant el 2014 per part de l’Ajuntament de Barcelona.

Llegir més

Agenda

31/12/2014 al 26/01/2015

Exposició: ‘Nines’ de Montse J. Sorribes

01/01/2015 al 31/01/2015

Apunta't als tallers del Grup d'Opinió Àmfora

08/01/2015 al 29/01/2015

Les activitats de l’Aula de l’Aigua durant el mes de gener

10/01/2015

Mostra d’art

22/01/2015

2n Plenari Firentitats

27/01/2015

Cine-Fòrum: El Compromiso

Valors Secretariat

Pobresa zero i dignitat

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.