Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

20 de febrer de 2014 · Número 15

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Sants, Hostafrancs i la Bordeta sota el regnat de PocaWERTgonya I

Les disfresses i la gresca ompliran els nostres barris del 27 de febrer al 5 de març per celebrar el Carnaval.

Del 27 de febrer al 5 de març la bogeria i la xerinola arriba als nostres barris sota el regnat de PocaWERTgonya I, el rei dels poca-soltes d’enguany.

L’artista santsenc Pitu Alcober està enllestint el ninot que anirà equipat amb tot tipus de complements: una gran Ñ per penó, un cinturó que recorda com es castigava en el passat i moltes sorpreses més.

L’arribada de PocaWERTgonya I està prevista pel Dijous Gras, que enguany serà el 27 de febrer a partir de les 18 h a l’Auditori Pérez Moya de les Cotxeres de Sants on els assistents rebran el Rei del Carnaval, berenant pa amb xocolata.

La festa grossa serà el dissabte 1 de març amb la gran Rua de Carnaval que recorrerà els carrers de Sants i Creu Coberta, des de Rambla Badal fins a la plaça d’Espanya. A partir de les 17.30 h, més de 1.300 persones distribuïdes en 24 comparses ompliran de música i color els nostres carrers.

El punt i final de la celebració serà el Dimecres de Cendra. A partir de les 19 h hi haurà l’enterro i la vetlla de sa Majestat amb el seguici fúnebre pels carrers de Sants i la crema del ninot. La festa culminarà amb una sardinada popular a la plaça Bonet i Muixí.

Consulta la programació de Carnaval i les comparses que hi participen fent clic aquí


*Fotografia el3.cat

Última Hora

Papers, treball i dignitat per a tothom

Aquest diumenge 23 de febrer es recordarà el 13è aniversari de les tancades a les esglésies al 2001 de persones en situació administrativa irregular amb noves tancades i jornades de dejuni d’11 a 17 h a l’Església de Sant Medir de la Bordeta i l’Església del Pi. A …

Llegir més

Activitats

Debat sobre “El poder transformador de les ciutats educadores”

El proper dimarts 11 de març El Born Centre Cultural acollirà aquest acte que s’emmarca en el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores.

Llegir més

La Teranyina de Sants t’atrapa!

El diumenge 9 de març els Esplais i Caus de Sants-Montjuïc celebren una matinal d’activitats al Parc de l’Espanya Industrial oberta a tots els infants i joves dels esplais i agrupaments de la federació. Batukada, xocolatada... t'ho perdràs?

Llegir més

Atles Esports recapta 745,93 € per a La Marató de TV3

El donatiu prové de les noves inscripcions durant la campanya de Nadal i les activitats solidàries organitzades el passat 15 de novembre al CEM la Bordeta. Aquesta acció solidària s’emmarca en l’activitat de La Marató de Sants que ha recaptat 8.000 euros.

Llegir més

Projectes

Som grans, seguim aprenent. I tu?

Les Aules Obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta presenten una àmplia oferta de xerrades, conferències i sortides culturals per a la gent gran. Consulta els seus horaris i inscriu-t'hi!

Llegir més

Desmuntem els rumors i estereotips racistes

La Comissió antirumors de la Taula intercultural treballa per desmuntar aquests comentaris vers les persones immigrades. Una mostra és l’exposició Rumors racistes? que teniu a la vostra disposició. Ajunda’ns a punxar el globus!

Llegir més

Recursos

Cursos i tallers gratuïts per a entitats

Torre Jussana ha publicat l’oferta formativa gratuïta per a l’hivern 2014 amb noves propostes formatives gratuïtes adreçades a les persones associades, al voluntariat i als equips tècnics de les associacions amb seu a Barcelona.

Llegir més

Ajuda’ns a tenir al dia la base de dades!

Hem iniciat el procés d’actualització de la base de dades de totes les entitats que formeu part del Secretariat d’Entitats. Abans del 14 de març cal que ens feu arribar els documents i formularis necessaris.

Llegir més

Agenda

23/02/2014

Celebra el Carnaval amb el Portal de Sants i l’Eix Comercial Sants-Les Corts

23/02/2014

No et perdis la calçotada d’Ona de Sants-Montjuïc!

23/02/2014

21è Mercat d’Intercanvi a Sants

24/02/2014

Reunió per a la creació de la Fundació Secretariat

09/03/2014

‘El rusc de la Melinda’ al Casinet d’Hostafrancs

09/03/2014

6a Calçotada popular amb la Comissió de Festes del Baix Jocs Florals

Valors Secretariat

Pel dret al propi cos, les dones decideixen.

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.