Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

7 de setembre del 2023 · Número 146

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

La Bordeta en Dansa tancarà la Festa Major de la Bordeta

El proper dissabte 9 de setembre, la plaça Celestina Vigneaux acollirà una nova edició de la Bordeta en Dansa, us hi esperem!

El tret de sortida de la festa serà a les 17.30 h, amb la mostra d'entitats del barri, la ballada dels Gegants de Sant Medir i la mostra gastronòmica amb menjars d'arreu.

A les 18.30 h s'iniciarà l’espectacle de dansa, amb la participació d'11 formacions:

La Companyia de Ballet Clàssic
La Fàbrica de Somnis
Colleta Bastonera de Sants
Shedam Tribal
Asociación Centralistas Puno-Perú
Sher-e-Punjab Bhangra
Alma Peruana
Coral Sant Medir (percussió)
La People de la Fènix
Comissió de Festes de la plaça Súria

L’acte es tancarà a les 22 h amb un espectacle de foc dels Diables de Sants, que servirà de punt i final a una diada cultural i festiva.

Quan? Dissabte 9 de setembre, de 17.30 a 22 h.
On? Plaça Celestina Vigneaux

Nova temporada

Fes esport, fes barri!

Els membres de les entitats del Secretariat disposeu d’una promoció especial per accedir al CEM l'Espanya Industrial i al CEM la Bordeta, que inclou la matrícula i la primera quota gratuïtes i dues invitacions!

Llegir més

Inici dels tallers de Cotxeres-Casinet a partir del 2 d'octubre

Els cursos i tallers de Cotxeres-Casinet ja escalfen motors amb un trimestre carregat de propostes molt interessants! Consulteu els nous tallers i tota la programació aquí! Inscripcions obertes!

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Activitats

Lliurament dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2023

Des de l’any 1877, i de manera intermitent durant alguns períodes, es van celebrar els Jocs Florals als nostres barris amb una característica comuna: sempre es van desenvolupar en el marc de les festes majors. El certamen dels Jocs Florals es va recuperar el 2010 …

Llegir més

10 de setembre: Marxa de Torxes

Els actes de la Diada comencen als nostres barris amb la Marxa de Torxes, organitzada per Sants-Montjuïc per la independència. A partir de les 19 h es començaran a repartir les torxes a la plaça Bonet i Muixí i l’inici de la marxa serà a les 21.30 h.

Llegir més

Projectes

Vols participar al taller d'Urbanisme Ficció?

Com t'imagines l'entorn més proper al Casinet d'Hostafrancs? Et convidem al taller d'Urbanisme Ficció dels dies 14 i 15 de setembre per detectar necessitats urbanístiques i plantejar propostes d'intervenció.

Llegir més

Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta barren el pas al feixisme institucional

L’alarmant pujada de partits d’extrema dreta se suma al creixement del feixisme arreu d’Europa i a l’auge dels discursos d’odi a escala mundial. Aquests discursos atempten contra els pilars de moltes de les nostres associacions, ja que posen un èmfasi especial per …

Llegir més

El concurs d'Art Jove espera la teva proposta!

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves (artistes entre 16 i 35 anys). El termini per a la presentació d'obres és el 25 d’octubre de 2023.

Llegir més

Formació gratuïta per a entitats

Un dels serveis de Torre Jussana a les entitats de la ciutat és la formació. Us presentem 12 cursos totalment gratuïts que us poden interessar molt, relacionats amb la comunicació, economia i fiscalitat, participació, estratègia i acció...

Llegir més

Agenda

17/09/2023

XVII Trobada Vitolfílica Internacional de Barcelona

Valors Secretariat

#28J Orgull d’entitats diverses i compromeses amb els drets humans

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.