Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

2 de març del 2023 · Número 139

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Arrenca la 1a edició dels reconeixements Valors Secretariat

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta impulsa aquest reconeixement a persones del teixit associatiu dels nostres barris, uns guardons que es lliuraran a l’estiu. La convocatòria és oberta, el termini de presentació finalitzarà el 28 d’abril del 2023.

Ja s’ha obert la convocatòria dels reconeixements Valors Secretariat, adreçats a persones destacades del teixit associatiu del territori proposades des del mateix teixit associatiu.

Cada entitat membre del Secretariat podrà proposar una única persona de la seva entitat, viva el 31 de desembre últim, que cregui que pot ser mereixedora d’aquest reconeixement per part del conjunt de l’associacionisme del territori.

Les propostes es faran arribar a través d’aquest formulari en línia, que ha d’incloure una motivació raonada d’un màxim de 3.500 caràcters amb espais o 550 paraules. El termini de presentació finalitzarà el 28 d’abril del 2023.

Durant la primera quinzena del mes de maig, una comissió integrada per la Comissió Executiva del Secretariat i les persones cooptades procedirà a triar entre les candidatures presentades aquelles que puguin merèixer el reconeixement Valors Secretariat. En cas que alguna persona de la comissió formi part d’una entitat concurrent o expressi dret d’objecció, abandonarà la sala en el moment de la deliberació i posterior votació d’aquella proposta. Les propostes valorades hauran de comptar amb un 70 % de suport dels vots emesos.

S’atorgaran un màxim de set reconeixements anuals en la primera edició. En edicions posteriors serà la Comissió Executiva qui determini el nombre màxim de reconeixements per lliurar abans de la finalització del mes de febrer. El reconeixement consistirà en el lliurament d’una placa personalitzada.

El lliurament corresponent a la primera edició es farà durant l’any 2023 coincidint amb la celebració de l’assemblea general del Secretariat d’Entitats i just després de la seva finalització. Per a edicions posteriors, serà la mateixa Comissió Executiva qui determinarà el moment del lliurament sense que es puguin modificar els terminis de concurrència en cap dels casos.

aniversari

Celebrem els 30 anys del CEM l'Espanya Industrial!

Des del 3 de març i fins a l’estiu, el CEM l'Espanya Industrial ha preparat un munt d’activitats i propostes per celebrar els 30 anys de la instal·lació. Som més que esport!

Llegir més

Activitats

Sant Medir, dolça festa!

La Colla de la Parròquia de Sant Medir us convida a celebrar aquesta dolça tradició el proper diumenge 5 de març, amb la cercavila de les colles, la Banda de la Guàrdia Urbana a cavall i la participació de la Banda i Majorets Triangle de Sants. A partir de les 10 …

Llegir més

Participa al concurs de cartells!

Firentitats busca cartell! Pots fer arribar la teva proposta fins al 10 de març, l'obra guanyadora rebrà un premi de 300 €. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells.

Llegir més

Actualització de dades de les entitats i ponderació de vots

Com ja és habitual, amb l’inici d’any engeguem el procés d’actualització de dades de les entitats del Secretariat. Aquest procés és molt important per garantir la recepció de les nostres comunicacions i poder adreçar-vos de manera correcta totes les persones que s’ …

Llegir més

Deixa't sorprendre pel BCN Districte Cultural!

El teatre del Casinet d'Hostafrancs acull els espectacles del BCN Districte Cultural, el cicle que apropa a la ciutadania muntatges de qualitat. Consulteu la programació d'abril!

Llegir més

Projectes

Sants, escenari literari

Del 28 de febrer al 29 d'abril, us convidem a aquest cicle de passejades literàries amb Sants com a protagonista per descobrir amb els autors/es els escenaris més rellevants de les seves obres.

Llegir més

El Quèdequè espera la teva entitat!

El QuèdeQuè és la primera agenda web del teixit associatiu i comunitari de Barcelona. Una eina autogestionada i col·laborativa que connecta la ciutadania amb l'oferta d'activitats de les entitats. Encara no en formeu part?

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Català

Parelles lingüístiques amb el Projecte Parlem

Vols una parella lingüística per començar a parlar català? Vols fer de voluntari o voluntària i ajudar algú que encara no parla el català? El Projecte Parlem t'està esperant!

Llegir més

Xerrem junts, espais socials de trobada en català

Aquest projecte té tres variants, segons el grau de comprensió i nivell del català: Junts (coneixement zero del català), Junts avançat (el coneixen però no el parlen) i Xerrem (ja el parlen però amb mancances).

Llegir més

T'esperem al Xerrem d'arreu!

Vols participar en un programa de ràdio d'entrevistes amb persones d'arreu que estan aprenent el català o ja el parlen? T'esperem al Xerrem d'Arreu, un programa impulsat per la CAL, la taula intercultural del Secretariat i Sants 3 Ràdio.

Llegir més

Garbells de llengua

Parlem bé català? Us presentem Garbells de llengua, un projecte de la CAL que impulsa espais socials per a la qualitat lingüística. Hi ha diversos grups a Barcelona, consulteu-ne els horaris.

Llegir més

Agenda

01/03/2023 al 31/03/2023

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - març 2023

12/03/2023

Homenatge a Francesc Comas i Pagès "Paronas"

Valors Secretariat

#21F Dia de les Llengües Maternes

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.