Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

2 de febrer del 2023 · Número 137

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Eleccions municipals 2023: fes arribar la teva proposta!

Fins al 28 de febrer, les entitats associades podeu fer-nos arribar les vostres propostes de cara a les properes eleccions municipals.

Aquest any tindran lloc les eleccions municipals el 28 de maig i des de la Comissió Executiva hem cregut convenient obrir un procés participatiu entre les entitats associades per poder incidir en els programes electorals de les candidatures concurrents i poder-lo exposar a les seves persones candidates.

Hem considerat cinc àmbits per a les vostres aportacions:
- Cultura
- Esports
- Urbanisme
- Polítiques socials i ciutadania
- Dinamització econòmica

En cas que vulgueu presentar propostes, podeu emplenar el següent formulari, serà operatiu fins al 28 de febrer.

El model de barris que volem està a les nostres mans. Aportem-hi idees!

firentitats

Esperem la teva inscripció a Firentitats!

Firentitats ja escalfa motors, l'edició d'enguany serà el 6 de maig! Ja s'ha obert el període d'inscripció a la mostra associativa (participació amb carpa i/o activitat), podeu emplenar el formulari fins al 10 de febrer!

Llegir més

Participa al concurs de cartells!

Firentitats busca cartell! Pots fer arribar la teva proposta fins al 10 de març, l'obra guanyadora rebrà un premi de 300 €. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells.

Llegir més

activitats

Recordant la Núria Feliu

Us convidem a l'acte d'homenatge a la recordada Núria Feliu, que ens va deixar el passat mes de juliol. Aquest acte, organitzat pels seus amics i familiars, comptarà amb la presència de Fermí Puig, cronista i documentalista de la Nova Cançó, i serà presentat per …

Llegir més

Torna l'espectacle "Eulàlia" de l'Esbart Ciutat Comtal

La Catedral de Barcelona tornarà a ser l'escenari imponent d'"Eulàlia", l'espectacle de dansa de l'Esbart Ciutat Comtal que reviu la història de la patrona de la ciutat. Dissabte 11 a les 21 h i diumenge 12 a les 16.45 h.

Llegir més

Fes esport, fes barri!

Les entitats federades al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta disposeu d’una promoció especial per gaudir dels centres esportius de l'Espanya Industrial i de la Bordeta. La promoció inclou de manera gratuïta la matrícula, la primera quota …

Llegir més

Convocades les bases del Premi de poesia Amadeu Oller 2023

El termini per presentar els poemaris finalitzarà el 28 de febrer de 2023. El premi consisteix en l’edició del llibre de poemes guardonat. Per participar a la convocatòria cal enviar un llibre de poemes en format digital al correu electrònic premiamadeuoller@parro …

Llegir més

projectes

A tota veu!

Aquest és el vuitè any que la Taula intercultural del Secretariat organitza un acte en el marc del Dia Internacional de les Llengües Maternes amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor les llengües diverses que es parlen als nostres barris i a Catalunya, …

Llegir més

Actualització de dades de les entitats i ponderació de vots

Com ja és habitual, amb l’inici d’any engeguem el procés d’actualització de dades de les entitats del Secretariat. Aquest procés és molt important per garantir la recepció de les nostres comunicacions i poder adreçar-vos de manera correcta totes les persones que s’ …

Llegir més

Mentre fas un taller a Cotxeres-Casinet, et cuidem la mainada

L'Espai Ludik és un nou servei dels tallers de Cotxeres-Casinet adreçat a les famílies amb infants de 3 a 12 anys amb l'objectiu d'afavorir la conciliació mentre fan un curs als centres cívics.

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Espectacles familiars al Casinet d'Hostafrancs

Un diumenge de cada mes, el teatre del Casinet acull un magnífic espectacle familiar. Ja tenim la programació dels propers mesos, agafeu l'agenda: 19 de febrer, 19 de març i 14 de maig!

Llegir més

Agenda

01/02/2023 al 28/02/2023

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - febrer 2023

03/02/2023

Concert "Esclat melòdic" amb l'Orquestra de Cambra de la UPF

Valors Secretariat

#25N Diem prou a les #ViolènciesMasclistes

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.