Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

19 de gener del 2023 · Número 136

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Actualització de dades de les entitats i ponderació de vots

Us facilitem un formulari digital per actualitzar les vostres dades, el termini finalitzarà el 24 de març.

Com ja és habitual, amb l’inici d’any engeguem el procés d’actualització de dades de les entitats del Secretariat. Aquest procés és molt important per garantir la recepció de les nostres comunicacions i poder adreçar-vos de manera correcta totes les persones que s’interessin per la vostra entitat.

Hem elaborat un formulari digital per facilitar aquest procés, només cal que l’empleneu i nosaltres rebrem les dades de manera automàtica. El termini per presentar aquesta documentació finalitzarà el 24 de març del 2023.

Ponderació del vot*

Per altra banda, us fem arribar la documentació necessària perquè acrediteu el nombre de persones associades a la vostra entitat amb la finalitat d’introduir una ponderació de vot en les assemblees. Tal i com es va acordar a l’Assemblea del Secretariat de l’any 2005, cada entitat tindrà dret a un nombre determinat de vots en funció del seu nombre de persones associades amb la següent proporció:

• De 3 a 100 persones associades: 1 vot
• De 101 a 300 persones associades: 2 vots
• Més de 300 persones associades: 3 vots

Tot seguit trobareu un model de certificat d’acreditació del nombre de persones associades, que ens hauríeu de retornar degudament emplenat i segellat. El termini per presentar aquest certificat també finalitzarà el 24 de març del 2023.

Les entitats amb menys de 100 persones associades no hauran de presentar cap certificat. Les entitats que superin les 100 persones associades però no presentin el certificat seguiran comptant amb 1 vot a les assemblees.

*Cal tenir en compte que aquesta informació només és pertinent per a les entitats de ple dret, no per a les entitats observadores.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb Marta Martínez al telèfon 93 291 87 20 o per correu a info@secretariat.cat.

última hora

Convocatòria oberta per a les subvencions municipals 2023

El termini per presentar subvencions a l'Ajuntament de Barcelona finalitzarà el proper dijous 26 de gener del 2023. Consulteu les bases aquí.

Llegir més

Activitats

Esperem la teva inscripció a Firentitats!

Firentitats ja escalfa motors, l'edició d'enguany serà el 6 de maig! Ja s'ha obert el període d'inscripció a la mostra associativa (participació amb carpa i/o activitat), podeu emplenar el formulari fins al 10 de febrer!

Llegir més

Ja podeu recollir el calendari del Secretariat

El calendari del Secretariat és un element de comunicació que editem des de fa molts anys, en aquesta ocasió és compartit amb la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec. El tema triat és l'emergència climàtica, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre l'actual …

Llegir més

Convocades les bases del Premi de poesia Amadeu Oller 2023

El termini per presentar els poemaris finalitzarà el 28 de febrer de 2023. El premi consisteix en l’edició del llibre de poemes guardonat. Per participar a la convocatòria cal enviar un llibre de poemes en format digital al correu electrònic premiamadeuoller@parro …

Llegir més

Fes esport, fes barri!

Les entitats federades al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta disposeu d’una promoció especial per gaudir dels centres esportius de l'Espanya Industrial i de la Bordeta. La promoció inclou de manera gratuïta la matrícula, la primera quota …

Llegir més

projectes

Mentre fas un taller a Cotxeres-Casinet, et cuidem la mainada

L'Espai Ludik és un nou servei dels tallers de Cotxeres-Casinet adreçat a les famílies amb infants de 3 a 12 anys amb l'objectiu d'afavorir la conciliació mentre fan un curs als centres cívics.

Llegir més

Més que esport al CEM l'Espanya Industrial i al CEM la Bordeta

Aquests equipaments esportius ofereixen molt més que esport: som al costat del barri, del veïnat i de les entitats. Hi trobaràs proximitat, qualitat, diversió... I la matrícula gratuïta fins al 3 de febrer!

Llegir més

Quaderns de conversa: ens ajudeu a parlar en català?

La CAL ha engegat un micromecenatge per publicar Xerrem. Quaderns de conversa, quatre dossiers per ajudar persones que volen entendre català i parlar-lo. Voleu col·laborar-hi?

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Encara no tens el llibre dels 40 anys del Secretariat?

El passat mes de maig es va presentar el llibre "La força de la cooperació. Quaranta anys del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta". Si la vostra entitat encara no l'ha adquirit, ara ho teniu molt fàcil: aprofiteu el descompte del 30 % per la …

Llegir més

agenda

21/01/2023 al 22/01/2023

Intocable

22/01/2023

El Trencanous

Valors Secretariat

#25N Diem prou a les #ViolènciesMasclistes

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.