Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

28 d'abril del 2022 · Número 127

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El Correllengua busca cartell!

El cartell guanyador serà premiat amb 150 € en metàl·lic i el cartell guanyador de la categoria infantil s’utilitzarà per al mural gegant a la rambla de Sants.

La participació al concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta és oberta tant a professionals com a artistes novells, que es poden presentar de manera individual o col·lectiva. La categoria infantil s’adreça a infants menors de 12 anys.

Les obres han de ser dissenys originals i inèdits en els quals s’han d’incloure les frases “Correllengua 2022”, “Sants, Hostafrancs i la Bordeta” i “dissabte 15 d’octubre, rambla de Sants”. El jurat tindrà en compte la inclusió en el disseny d’algun motiu al·lusiu a la llengua o cultura catalanes, o bé que faci referència a la figura de la cantactriu Núria Feliu.

Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.

Els treballs s’han de presentar telemàticament per correu electrònic a info@secretariat.cat o a Cotxeres de Sants (Sants, 79) fins a l'1 de juliol i el veredicte es farà públic l'11 de juliol del 2022.

El premi de la categoria general és l’edició de l’obra guanyadora en la difusió del Correllengua i un premi en metàl·lic de 150 €. El premi de la categoria infantil és l’edició de l’obra guanyadora per al mural gegant que es muntarà a la rambla de Sants i un lot d'obsequi.

Activitats

Tot a punt per a les ballades de sardanes a la rambla de Sants

Engega un nou cicle de sardanes als nostres barris, organitzat per la Comissió Sardanista del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Les actuacions s’allargaran fins al 17 de juny, amb un total de cinc ballades. En aquesta edició, les …

Llegir més

L'estiu dels més petits es diu Campus Olímpia!

Inscripcions obertes al Campus Olímpia, la proposta més refrescant per a infants nascuts del 2010 al 2015. Mireu totes les opcions que us ofereixen el CEM l'Espanya Industrial i el CEM la Bordeta: horaris, torns, activitats...

Llegir més

No et perdis el Vermut Jazz al Casinet d'Hostafrancs!

Què et semblaria fer el vermut mentre gaudeixes d'una bona actuació de jazz? El Vermut Jazz és una proposta cultural molt atractiva, una oportunitat per conèixer noves formacions del món del jazz. Activitat gratuïta.

Llegir més

Inscripcions obertes a l'11a Caminada Sants-Montserrat

La UEC de Sants organitza la travessa Sants-Montserrat, una caminada de 65 km amb 2.200 m de pujada i 1.600 m de baixada. La sortida serà a les 17 h del dissabte 7 de maig. Inscripcions obertes!

Llegir més

S'obre la convocatòria dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Aquest certamen literari en llengua catalana està organitzat per la Societat Coral la Floresta, la Federació de la Festa Major de Sants, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, la Federació de Comissions de Festes de la Festa Major de la …

Llegir més

L'agenda associativa QuèdeQuè espera les vostres activitats!

Si encara no heu registrat la vostra entitat al QuèdeQuè, us recomanem que ho feu ben aviat! Tindreu l'oportunitat que les vostres activitats tinguin més visibilitat i arribin a moltes persones!

Llegir més

Vermuts musicals Àtlàntida: no t'ho perdis!

Els VMA són un cicle d’espectacles musicals orientats a donar a conèixer nous talents i projectes musicals. La cita: l'últim diumenge de cada mes, a les 12 h del migdia, a la Fundació Cultural Hostafrancs.

Llegir més

Projectes

Berenar solidari per als infants d'Ucraïna

Són nombroses les iniciatives encapçalades pel teixit associatiu per donar suport a la població d'Ucraïna. El proper divendres 29 d'abril, l'AFA Joan Pelegrí organitza un berenar solidari. Com pots participar-hi? Fes un pastís, magdalenes, entrepans petits, …

Llegir més

EN5D, nou espectacle de l’Esbart amb el grup Criatures

EN5D s’estrenarà dissabte 30 d’abril en funcions de tarda (18.30 h) i vespre (21 h) a la sala gran del Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes, s/n. Ja s’han posat a la venda les entrades, les trobareu aquí. Tingueu en compte que hi ha dos tipus d’entrad …

Llegir més

Participa al concurs de narrativa de l'Hort d'en Queni

L’entitat APSOCECAT impulsa aquesta iniciativa per fomentar la creació literària i visibilitzar i augmentar el coneixement de la sordceguesa. El termini per presentar obres finalitzarà el 31 de maig.

Llegir més

Recollim signatures per a la regularització de persones sense papers

El Secretariat d'Entitats dona suport a la Iniciativa Legislativa Popular impulsada per l’organització RegularizaciónYa! que pretén recollir 500.000 signatures. Les signatures es presentaran al Congrés dels Diputats el 23 de setembre de 2022 i fins llavors teniu …

Llegir més

Barcelona Districte Cultural, al teatre del Casinet d'Hostafrancs

Arriben noves propostes al cicle Districte Cultural, una proposta que apropa a la ciutadania muntatges de qualitat. La propera cita: el 9 de maig. Activitat gratuïta, cal fer reserva prèviament.

Llegir més

Agenda

01/04/2022 al 30/04/2022

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - abril 2022

29/04/2022

Projecció de la Llanterna Màgica

01/05/2022

Sortida UEC - Vallcebre

23/05/2022

Reunió tècnica de Firentitats

Valors Secretariat

Ara i sempre, l'escola en català!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.