Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

26 de novembre del 2021 · Número 124

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El 26 i 27 de novembre, terror a les Cotxeres de Sants!

La Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants arriba a la 33a edició i recupera la presencialitat!

Entre les novetats d’aquest any, destaquem el canvi de format, que concentrarà en dos dies les projeccions dels curtmetratges de diverses categories del concurs.

L'Auditori de les Cotxeres de Sants serà l'epicentre de la Marató durant aquests dos dies. La vitalitat del certamen queda demostrada amb la participació de més de 300 curtmetratges, que es distribueixen en 7 categories. A més, hi ha activitats paral·leles que arrodoneixen l'activitat, com el concurs de microrelats o l'Altar de muertos, a càrrec de Mexcat.

Divendres 26 de novembre
La sessió inaugural comptarà amb la projecció de cinc curtmetratges de cadascuna d'aquestes categories: millor curt d'animació, millor curt Ed Wood, millor curt curt i premi chicha cutre. La pel·lícula Willy's Wonderland serà l'encarregada de tancar aquesta primera sessió a l'Auditori de les Cotxeres de Sants.

Dissabte 27 de novembre
La segona gala dels curts finalistes comptarà amb la projecció dels curts de les categories curt en català, premi Alice Guy i premi Pere Garcia Plensa, així com el premi al millor microrelat. Hi haurà projeccions en vídeo a la sala B i el festival es tancarà amb la pel·lícula El Escuadrón suicida.

Venda d'entrades: Compra ja la teva entrada per als dos dies per només 9 €.

El festival aposta fermament per fer que aquest sigui un espai lliure de tota forma de discriminació, de manera que els comportaments sexistes, racistes i LGTBIfòbics no seran admesos.

Consulteu aquí tota la informació sobre la programació!

activitats

Despertafolk! La Trobada dels territoris de la Corona d'Aragó

El Despertafolk! és una jornada que se celebra des de fa 15 anys en un ambient festiu on la música, el ball i la gastronomia dels territoris de la Corona d'Aragó es troben en tot allò que els uneix. Aquest any, el Despertafolk! celebrarà el 15è aniversari i ho …

Llegir més

Itinerari històric "Una passejada per l'antiga fàbrica de l'Espanya Industrial"

Vols conèixer el passat industrial del barri? El proper dissabte 27 de novembre a les 10.30 h podràs fer un itinerari històric per l'Espanya Industrial. Aquesta és una activitat gratuïta, cal reserva prèvia.

Llegir més

Planifica la gestió econòmica de la teva associació

La formació de Torre Jussana és gratuïta per a les entitats de Barcelona i té com a objectiu millorar les competències, coneixements i habilitats de les persones que en formen part.

Llegir més

Última sessió del 2021 del cicle Districte Cultural

La Companyia Zum-Zum Teatre presenta l'obra "La gallina dels ous d'or" el proper diumenge 19 de desembre al Casinet d'Hostafrancs. Activitat gratuïta, cal fer reserva prèviament.

Llegir més

projectes

Empadronament: pels drets de totes les persones

Es tracta d’oferir casa nostra per empadronar una persona. El padró és el document que t’acredita com a veí del municipi, i a la llarga acredita el temps que fa que vius al territori i per tant l’arrelament, condició imprescindible per accedir posteriorment a …

Llegir més

Col·labora en el nostre projecte d'acompanyament educatiu!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Vermuts musicals Atlàntida

El tret de sortida d'aquest cicle d'espectacles musicals serà el proper diumenge 27 de novembre. Els VMA (vermuts musicals Atlàntida) ofereixen als nous talents musicals un espai per poder presentar les seves obres en format concert o assaig general. Al mateix …

Llegir més

Convocat el Premi de Poesia Amadeu Oller

El 28 de febrer del 2022 és la data límit per a la presentació de poemaris per participar al Premi de Poesia Amadeu Oller per a poetes inèdits. La 58a edició del premi se celebrarà dins la celebració del centenari del naixement de Mn. Vidal.

Llegir més

01/12/2021 al 31/12/2021

Agenda Grup d'Opinió Àmfora - Desembre 2021

01/11/2021 al 30/11/2021

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - novembre 2021

28/11/2021

Sortida de la UEC - D'Olesa de Bonesvalls a Vallirana

27/11/2021 al 28/11/2021

L'execució - Quadre Escènic Sant Medir

02/12/2021

Cinefòrum The assistant

Valors Secretariat

Diem prou a les violències masclistes!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.