Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

10 de novembre del 2021 · Número 123

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El 26 i 27 de novembre, terror a les Cotxeres de Sants!

La Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants arriba a la 33a edició i recupera la presencialitat!

Entre les novetats d’aquest any, destaquem el canvi de format, que concentrarà en dos dies les projeccions dels curtmetratges de diverses categories del concurs.

L'Auditori de les Cotxeres de Sants serà l'epicentre de la Marató durant aquests dos dies. La vitalitat del certamen queda demostrada amb la participació de més de 300 curtmetratges, que es distribueixen en 7 categories. A més, hi ha activitats paral·leles que arrodoneixen l'activitat, com el concurs de microrelats o l'Altar de muertos, a càrrec de Mexcat.

Divendres 26 de novembre
La sessió inaugural comptarà amb la projecció de cinc curtmetratges de cadascuna d'aquestes categories: millor curt d'animació, millor curt Ed Wood, millor curt curt i premi chicha cutre. La pel·lícula Willy's Wonderland serà l'encarregada de tancar aquesta primera sessió a l'Auditori de les Cotxeres de Sants.

Dissabte 27 de novembre
La segona gala dels curts finalistes comptarà amb la projecció dels curts de les categories curt en català, premi Alice Guy i premi Pere Garcia Plensa, així com el premi al millor microrelat. Hi haurà projeccions en vídeo a la sala B i el festival es tancarà amb la pel·lícula El Escuadrón suicida.

Venda d'entrades: Compra ja la teva entrada per als dos dies per només 9 €.

El festival aposta fermament per fer que aquest sigui un espai lliure de tota forma de discriminació, de manera que els comportaments sexistes, racistes i LGTBIfòbics no seran admesos.

Consulteu aquí tota la informació sobre la programació!

Notícia destacada

Com pots participar a l'agenda associativa de Barcelona?

Quèdequè serà una agenda en línia que concentrarà totes les activitats de les associacions de Barcelona. Les entitats haureu d'introduir-hi les activitats que programeu, s'han convocat 5 sessions formatives en línia al novembre. Inscriu-t'hi!

Llegir més

Activitats

Dia mundial de la Diabetis, 14 de novembre

El proper 14 de novembre, coincidint amb el Dia Munidal de la diabetis, la Fundación DiabetesCero ha programat diverses activitats per fer visible la malaltia i compartir coneixements per part dels professionals que la tracten. Activitats previstes -Estand …

Llegir més

Últims dies per proposar una activitat a la Marató de TV3!

Abans del 15 de novembre, les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta poden presentar propostes d'activitats a la Marató de TV3, que aquesta edició es dedicarà a la salut mental. Esperem la teva proposta!

Llegir més

Última sessió del 2021 del cicle Districte Cultural

La Companyia Zum-Zum Teatre presenta l'obra "La gallina dels ous d'or" el proper diumenge 19 de desembre al Casinet d'Hostafrancs. Activitat gratuïta, cal fer reserva prèviament.

Llegir més

Projectes

Convocat el Premi de Poesia Amadeu Oller

El 28 de febrer del 2022 és la data límit per a la presentació de poemaris per participar al Premi de Poesia Amadeu Oller per a poetes inèdits. La 58a edició del premi se celebrarà dins la celebració del centenari del naixement de Mn. Vidal.

Llegir més

Vermuts musicals Atlàntida

El tret de sortida d'aquest cicle d'espectacles musicals serà el proper diumenge 27 de novembre. Els VMA (vermuts musicals Atlàntida) ofereixen als nous talents musicals un espai per poder presentar les seves obres en format concert o assaig general. Al mateix …

Llegir més

Col·labora en el nostre projecte d'acompanyament educatiu!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Planifica la gestió econòmica de la teva associació

La formació de Torre Jussana és gratuïta per a les entitats de Barcelona i té com a objectiu millorar les competències, coneixements i habilitats de les persones que en formen part.

Llegir més

Agenda

01/11/2021 al 30/11/2021

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - novembre 2021

01/11/2021 al 30/11/2021

Agenda Grup d'Opinió Àmfora - Novembre 2021

11/11/2021

El Dau als barris

13/11/2021 al 14/11/2021

Ella és ell. Ell és ella

14/11/2021

Pedro Javier González, trio de flamenc fusió al Centre Catòlic de Sants

14/11/2021

Sortida de la UEC al Salt del Mir

20/11/2021

Concert a càrrec de Xavi Lozano

Valors Secretariat

#EsportÉsSalut #CulturaSegura #LesEntitatsSónNecessàries

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.