Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

29 d'octubre del 2021 · Número 122

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Notícia destacada

La teva entitat vol participar a la Marató de TV3?

El proper diumenge 19 de desembre se celebrarà l'acte central de la Marató de TV3 als nostres barris, amb una matinal d'activitats al carrer de Sants, davant de les Cotxeres. Opcions de participació Les entitats poden organitzar una activitat al seu propi espai o …

Llegir més

Activitats

Els centres esportius recuperen el 100 % de l'aforament

Els centres esportius de l'Espanya Industrial i de la Bordeta han recuperat el 100 % de l’aforament, tant a l’interior com a l’exterior. L’entrenament a la sala de fitness es podrà fer sense mascareta sempre que es respecti la distància d’1,5 metres.

Llegir més

Última sessió del 2021 del cicle Districte Cultural

La Companyia Zum-Zum Teatre presenta l'obra "La gallina dels ous d'or" el proper diumenge 19 de desembre al Casinet d'Hostafrancs. Activitat gratuïta, cal fer reserva prèviament.

Llegir més

Xerrades i conferències de l'Aula Josep Guinovart

L'Aula de Formació Josep Guinovart és un espai adreçat a totes aquelles persones que volen aprofundir en el coneixement. La proposta se centra en xerrades i conferències de temes molt diversos, consulteu-ne la programació!

Llegir més

Planifica la gestió econòmica de la teva associació

La formació de Torre Jussana és gratuïta per a les entitats de Barcelona i té com a objectiu millorar les competències, coneixements i habilitats de les persones que en formen part.

Llegir més

Projectes

Col·labora en el nostre projecte d'acompanyament educatiu!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Cotxeres-Casinet estrena pàgina web!

Els centres cívics Cotxeres-Casinet estrenen pàgina web! Molt gràfica i visual, amb una navegació molt intuïtiva i amb continguts renovats, així es presenta la nova pàgina web de Cotxeres-Casinet! Podeu inscriure-us a un taller, reservar entrades per a espectacles. …

Llegir més

Busquem testimonis per recuperar la memòria industrial de Sants!

Des de Cotxeres-Casinet, el Punt Multimèdia, la Biblioteca Vapor Vell i la Lleialtat Santsenca s’està impulsant un nou projecte de recerca de testimonis de persones que van treballar a l’Espanya Industrial i altres fàbriques del barri.

Llegir més

Agenda

29/10/2021

Projecció de la Llanterna màgica

30/10/2021

(Re)creació, al Centre Catòlic de Sants

Valors Secretariat

#EsportÉsSalut #CulturaSegura #LesEntitatsSónNecessàries

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.