Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

8 d'octubre del 2020 · Número 118

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

17 d'octubre: Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta se celebrarà el proper dissabte 17 d'octubre a l'auditori de les Cotxeres de Sants.

La comissió organitzadora del Correllengua, formada per una vintena d'entitats del territori, ha adaptat el format del Correllengua tenint en compte la situació actual de pandèmia.

Serà una edició atípica, de format més reduït, que prendrà com a ubicació l'auditori de les Cotxeres de Sants. A més, es requerirà reserva d'entrada ja que l'aforament serà limitat i cal tenir un control de les persones que assisteixen a l'acte.

El que es manté intacte són els objectius del Correllengua, que segueix essent una iniciativa a favor de la llengua i cultura catalanes sorgida de la societat civil. És una proposta festiva i alhora reivindicativa que defensa i promou la llengua catalana i la seva unitat a tot el territori.

Aquest any, el Correllengua farà un homenatge a la figura de Josep Carner, príncep dels poetes.

Programació
Exposició de cartells 12è Concurs de Cartells del Correllengua
Del 5 al 17 d’octubre a l’aparador de les Cotxeres de Sants i a la Botiga Abacus d’Hostafrancs


Dissabte 17 d’octubre, auditori de les Cotxeres de Sants

18 h Desplegament del mural del cartell infantil guanyador del concurs de cartells
18 h Glosa biogràfica de Josep Carner a càrrec de Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats, i lliurament de premis del 12è Concurs de cartells (categoria infantil i d'adults)
18.15 h Lectures poètiques sobre Josep Carner a càrrec del Col·lectiu d’Artistes de Sants i el Grup d’Opinió Àmfora
18.30 h Encesa de la Flama del Correllengua a càrrec de l’Esplai Espurna i lectura del Manifest a càrrec de Núria Feliu
18.45 h Parlament del Correllengua a càrrec de Víctor Cucurull, activista cultural, historiador i membre fundacional de l’ANC
19.10 h Espectacle poeticomusical “Val més cantar que témer” a càrrec de Jaume Calatayud i Vicent Monera
20 h Cloenda amb els Tabalers de Sants i amb la colla de diables i tabalers de l’Escola Barrufet


Recordeu reservar la vostra entrada! Us hi esperem!

Activitats

Fes la volta a Hostafrancs

La Fundació DiabetesCERO, en col·laboració amb la FAECH, Sants 3 Ràdio i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, proposa un repte virtual al veïnat coincidint amb la Festa Major d’Hostafrancs per impulsar la investigació sobre la diabetis: es …

Llegir més

Posa't en forma al #territoriATLES!

La nova temporada ha arribat amb molta força al #territoriATLES! Hi trobareu una programació d'activitats dirigides per a totes les edats i intensitats: zumba, cross, pilates, powerboxing, cycling, estiraments, en forma, GAC, body fitness... Són més de 400 …

Llegir més

Comencen els tallers de Cotxeres-Casinet

Més de 2.000 persones s'han matriculat als cursos i tallers de Cotxeres-Casinet. La programació s'ha adaptat a les mesures de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries i això ha significat la nova ubicació de tallers en espais en què es mantingui …

Llegir més

Inscripcions obertes al Cros Popular de Sants

La cita serà el 15 de novembre, en una edició especial de 5 km per adaptar-se a les mesures sanitàries. La cursa farà un circuit pels carrers de Sants i Creu Coberta i es limitarà la participació a 850 persones. Inscripcions obertes!

Llegir més

Barcelona Districte Cultural al Casinet d'Hostafrancs

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona aterra al Casinet d'Hostafrancs! Activitat gratuïta, cal fer reserva prèviament. Properes actuacions: 15 i 22 d'octubre i 5 i 19 de novembre.

Llegir més

Octubre i novembre: Barnasants al Casinet

El Casinet d'Hostafrancs acollirà diversos concerts de Barnasants durant els mesos d'octubre i novembre: Marc Garcia Arnau, Joan Isaac, Enric Hernàez, Andreu Valor...

Llegir més

25 d'octubre: espectacle infantil al Casinet

La Companyia El dit al nas presenta "Els viatges d'en Filalici", un espectacle programat per al proper diumenge 25 d'octubre a les 12 h al Casinet. Reserva la teva entrada, preu 3 €.

Llegir més

Projectes

Col·labora en el nostre projecte d'acompanyament educatiu!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

La Marató de TV3 del 2020 es dedicarà a la COVID-19

A l’edició del 2019, les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta vam recollir 19.260 € per a la investigació de les malalties minoritàries. En la reunió de presentació de resultats del 2019 es va projectar aquest vídeo, que recull en una ràpida pinzellada la …

Llegir més

Club de lectura en català a la Biblioteca Vapor Vell de Sants

Vols formar part del Club de lectura en català de la Biblioteca Vapor Vell? Hi ha previstes diverses lectures d’autors catalans i universals de diferents gèneres.
Per participar-hi, cal disposar del carnet de biblioteques i fer la inscripció en línia.

Llegir més

La CAL busca una persona per dinamitzar un grup de català amb joves migrats sols

En què consisteix el voluntariat? La tasca principal és promoure la conversa en català entre un grup de joves que han migrat sols i que desconeixen l’idioma o l’estan aprenent. Per fer-ho, la CAL ofereix diversos recursos (imatges, làmines, jocs i objectes reals) …

Llegir més

#TJFormació tardor 2020

Torre Jussana posa al servei de les associacions de Barcelona un catàleg formatiu que ens ajudarà a millorar les competències, els coneixements i les habilitats. Totes les propostes formatives d'aquest trimestre es realitzaran a través de mitjans telemàtics.

Llegir més

13è Concurs d’Art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 21 d’octubre de 2020.

Llegir més

Noves conferències de l'Aula de formació Josep Guinovart

Els tallers de Cotxeres–Casinet obren un espai de formació adreçat a totes aquelles persones que tenen ganes d’aprofundir en el coneixement. Activitat gratuïta, cal reserva d'entrada.

Llegir més

Agenda

01/10/2020 al 31/10/2020

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - octubre 2020

01/10/2020 al 31/10/2020

Activitats Grup d'Opinió Àmfora - octubre 2020

18/10/2020

Som dansa, som cultura, som país

30/10/2020

Projecció de la pel·lícula "Están vivos"

Valors Secretariat

#EsportÉsSalut #CulturaSegura #LesEntitatsSónNecessàries

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.