Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

15 de gener del 2020 · Número 114

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Oberta la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

Ja podeu presentar els formularis de les subvencions municipals 2020, el termini finalitzarà el proper 30 de gener.

Ara mateix està oberta la convocatòria de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat referent a diversos àmbits: cultura, esports, educació, dones, infància, civisme, consum, LGTBI, usos del temps, etc.

Com ja sabeu, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ofereix a les entitats assessorament a l'hora de sol·licitar subvencions. Cal que us poseu en contacte amb la Rosa Navalpotro trucant al telèfon 93 291 87 20 o per correu electrònic a info@secretariat.cat.

El període de presentació de subvencions finalitzarà el proper 30 de gener del 2020.

entitats

Actualització de dades de les entitats i ponderació de vots

Com ja és habitual, amb l’inici d’any engeguem el procés d’actualització de dades de les entitats del Secretariat. Aquest procés és molt important per garantir la recepció de les nostres comunicacions i poder adreçar-vos de manera correcta totes les persones que s’ …

Llegir més

activitats

Omple el 2020 d'activitats i esport!

T'interessa la història? Vols aprendre a tocar el piano o la guitarra? Tens inquietuds artístiques? El teu fort són els idiomes i vols aprendre l’alemany o l’italià? T’apassiona el món de la gastronomia i vols aprendre noves tècniques culinàries? Si la teva …

Llegir més

Busquem persones joves de més de 60 anys!

Les aules obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ofereixen una àmplia programació de conferències, visites culturals, excursions i recitals. T'estan esperant!

Llegir més

Cross Atles Games Winter

Si tens ganes de fer esport i posar-te a prova, el 24 i 25 de gener al CEM l’Espanya Industrial celebrarem una competició de cursa d'obstacles per trobar l'atleta més en forma del moment! Últimes places!

Llegir més

Vine a veure Mare Terra

Un nou espectacle infantil al Casinet d'Hostafrancs us espera el proper diumenge 26 de gener a les 12 h, a càrrec de la Cia. Príncep Totilau. Un espectacle de titelles que ens transportarà a un circ on ens explicaran l’aparició de la vida a la Terra.

Llegir més

Projectes

Nou grup de Garbells de llengua

Què són els Garbells de Llengua? Consisteix en un taller de conversa en grup on durant una desena de setmanes s’hi fa un seguit d’activitats que porten a consultar eines lingüístiques a través del mòbil i a enriquir-nos els uns als altres amb propostes encertades …

Llegir més

Es busca cartell per a la propera edició de Firentitats

Participa al 1r concurs de cartells de Firentitats, el termini de presentació finalitzarà el 13 de març i el cartell guanyador serà premiat amb 300 €.

Llegir més

Pla formatiu per a entitats esportives

Aquest pla formatiu és completament gratuït i exclusiu per a les entitats del Districte Sants-Montjuïc. Per formalitzar la inscripció cal emplenar el formulari que adjuntem i reenviar-lo a assessoramentesportiu@bcn.cat. Les formacions són les següents: • 15 de …

Llegir més

Commons Cloud per a entitats

Vine a la sessió informativa de Commons Cloud per treballar de manera més cooperativa, col·laborativa i descentralitzada. La sessió està organitzada pel CAB, agafeu l'agenda: 21 de gener a les 18.30 h al c. Calàbria 66. Inscripcions obertes.

Llegir més

Formació Torre Jussana

Torre Jussana posa al servei de les associacions de Barcelona un catàleg formatiu que ens ajudarà a millorar les competències, els coneixements i les habilitats. Inscripcions obertes i gratuïtes, apunta’t i aprèn!

Llegir més

Premi Sants-Montjuïc 2019

Encara es poden presentar propostes als Premis Sants-Montjuïc, el termini finalitzarà el 23 de gener. El lliurament de premis serà el 27 de febrer, moment en què es reconeixerà el mèrit a una persona i a una entitat o col·lectiu, a més d'un premi a la innovació. …

Llegir més

Agenda

01/01/2020 al 31/01/2020

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - gener 2020

01/01/2020 al 31/01/2020

Programació del Centre Catòlic de Sants - gener 2020

16/01/2020

Convocatòria d’Assemblea plenària de SHB Acullen

18/01/2020

Espectacle "Believe"

19/01/2020

Sortida a la costa de Sant Feliu de Guíxols

30/01/2020

Aula Josep Guinovart. Teatre "Camins de nit"

31/01/2020

Projecció de la pel·lícula "Estado de sitio"

31/01/2020

Aula Josep Guinovart - Conferència "Dos cossos vivint en un de sol"

02/02/2020

Sortida a Sant Martí Sarroca

Valors Secretariat

Pels drets i les llibertats, prou repressió!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.