Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

12 de desembre del 2019 · Número 113

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, amb la Marató de TV3

El proper diumenge 15 de desembre, la rambla de Sants acollirà l'acte central de la Marató de TV3 als nostres barris, amb una matinal d'activitats plena de música, actuacions, gastronomia, cultura popular i activitats infantils.

Un any més, les entitats dels nostres barris tornen a mobilitzar-se per donar suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató es dedica a les malalties minoritàries.

La Marató de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està organitzada per l’AVCI El Triangle de Sants, la Banda i Majorets Triangle de Sants i l'Associació Lúdica Sants Niggurath amb el suport del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Sants 3 Ràdio, la Fundació La Marató de TV3 i més d’una trentena d’associacions del barri.

L'acte central serà el proper diumenge 15 de desembre de 10 a 15 h a la rambla de Sants (placeta de Ramon Torres Casanova). Serà un matí amb moltes activitats: ballada dels Gegants de Sants, actuacions musicals, recital poètic, dansa, cant coral, tallers infantils... Us hi esperem!

Dies abans ja s'han programat activitats paral·leles per recaptar diners per a aquesta iniciativa solidària.

Podeu consultar aquí tota la programació, gràcies d'avançada per la vostra col·laboració.

activitats

Advent coral a l'Alcaldia

La seu del Districte de Sants-Montjuïc acollirà un any més el tradicional concert de nadales a càrrec de les corals dels nostres barris. La cita serà el 14 i 15 de desembre.

Llegir més

12è Festival Solidari i presentació de la Recollida de Joguines de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

La campanya de recollida de joguines arrencarà a ritme de hip-hop el proper 15 de desembre a les 12 h a les Cotxeres de Sants amb els ballarins i ballarines de l’escola santsenca la Urban Dance Factory. Més d’un centenar d’alumnes de la Urban Dance Factory …

Llegir més

Quart Festival de Sopes del món a l'Olivereta

Res millor per fer passar el fred que una bona sopa! Veniu a fer un tastet de les sopes més suculentes que mai hàgiu degustat i viatjareu arreu del món amb el vostre paladar! El 14 de desembre al matí se celebra el quart festival de Sopes del Món a la plaça de l’Ol …

Llegir més

Oberta la inscripció als tallers de Cotxeres-Casinet

Tot a punt per al nou trimestre de tallers de Cotxeres-Casinet. Podràs triar entre més de 400 cursos: cuina, idiomes, dansa, pintura... Inscripcions obertes, no et quedis sense la teva plaça! Consulta aquí tota la programació.

Llegir més

Projectes

Participa amb la teva comparsa a la rua del Carnaval!

Comparsers i comparseres! Podeu presentar la vostra sol·licitud per participar al Carnaval dels nostres barris fins al 17 de desembre. Feu un cop d'ull a les bases aquí!

Llegir més

Es busca cartell per a la propera edició de Firentitats

Participa al 1r concurs de cartells de Firentitats, el termini de presentació finalitzarà el 13 de març i el cartell guanyador serà premiat amb 300 €.

Llegir més

Col·labora en el nostre projecte de reforç escolar!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Convocatòria del 56è Premi de Poesia Amadeu Oller

Aquest premi de poesia, instituït per la Parròquia de Sant Medir, està destinat a poetes inèdits en llengua catalana que no hagin superat els trenta anys i que no tinguin cap obra editada de manera impresa o digital. El premi té el nom del primer rector de la …

Llegir més

Vols col·laborar amb la Fundació Canpedró?

Si voleu col·laborar amb la Fundació Canpedró, podeu fer-ho de manera directa fent-los arribar una ampolla d'oli, que els farà molt de servei per al menjador social que acull cada dia persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social. On els podeu trobar? …

Llegir més

agenda

01/12/2019 al 31/12/2019

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - desembre 2019

01/12/2019 al 31/12/2019

Activitats del Grup d'Opinió Àmfora - desembre 2019

01/12/2019 al 31/12/2019

Programació del Centre Catòlic de Sants - desembre 2019

13/12/2019 al 15/12/2019

Minifira Solidària de Nadal a Sant Medir

Valors Secretariat

Pels drets i les llibertats, prou repressió!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.