Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

17 d'octubre del 2019 · Número 111

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El 19 d'octubre, el Correllengua us espera a la rambla de Sants!

Una nova edició del Correllengua arriba als nostres barris per reivindicar la llengua i cultura catalanes.

El Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta se celebrarà el dissabte 19 d’octubre a la rambla de Sants i tindrà com a protagonista la figura de Pere Calders, coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort.

Aquesta nova edició del Correllengua manté totalment vigents els objectius de l’activitat: el foment de la llengua i cultura catalanes en una jornada transversal, oberta, participativa i popular. La reivindicació i la festa també hi són presents, i és que dissabte 19 d’octubre la rambla de Sants acollirà un munt d’activitats per a tots els gustos i edats: diables, tabalers, mostra d’entitats, puntaires, gegants, activitats infantils, poesia, cant coral, castellers, xocolatada, dinar...

Entre les activitats programades d’enguany destaquem la mostra d’entitats, les activitats infantils (concurs de pintura ràpida, espectacle infantil...) i el dinar popular a càrrec del restaurant Terra d’Escudella, que prepararà un menú especial que podreu degustar a la rambla de Sants a les 14.30 h (cal tiquet). A les 19.30 h serà el moment del Manifest del Correllengua 2019, que llegirà Sants3Ràdio, i seguidament el parlament, que anirà a càrrec de Saoka Kingolo, membre de la CAL.

A les 20.15 h, actuació de la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet i a les 21 h, actuació dels Diables i Tabalers de Sants. A la nit arriba la música a partir de les 21.30 h amb el concert de Miquel del Roig.

La comissió organitzadora del Correllengua està formada per prop de vint entitats del territori i es coordina a través del Secretariat d’Entitats.

Última hora
El divendres 18 d’octubre s'han anul·lat els actes programats a l'Abacus d'Hostafrancs a causa de la jornada de vaga. El lliurament de premis del concurs de cartells s'ha traslladat a dissabte 19 d'octubre a les 12.20 h a la rambla de Sants. En aquesta edició, el cartell guanyador de la categoria d’adults és d'Alejandro Vilarroig, mentre que el de la categoria infantil correspon a Aina Robert, de 4 anys.

comunicat

Comunicat del Secretariat davant la sentència del procés

Davant una sentència judicial no absolutòria per a les persones preses de caràcter polític, la Comissió Executiva del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta MANIFESTA -la més profunda decepció per una sentència judicial absolutament injusta …

Llegir més

activitats

Últims dies d'inscripció al Cros Popular de Sants!

La 41a edició del Cros Popular de Sants t'espera el proper diumenge 20 d'octubre! Últims dies d'inscripció, no et quedis sense el teu dorsal! Pots consultar el recorregut i altres informacions aquí.

Llegir més

Projecció del documental "Be natural" d'Alice Guy

Aquesta activitat, vinculada a la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, consistirà en la projecció del documental "Be natural", inspirat en la figura d'Alice Guy, la primera directora de cinema de la història. El documental presenta Alice Guy i les …

Llegir més

Barcelona Districte Cultural

El Casinet d'Hostafrancs acull muntatges de qualitat dins del cicle Barcelona Districte Cultural. Propers espectacles: dijous 24 d'octubre i 7 de novembre. Aquí pots consultar tota la programació!

Llegir més

Busquem persones joves de més de 60 anys!

Les aules obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ofereixen una àmplia programació de conferències, visites culturals, excursions i recitals. T'estan esperant!

Llegir més

projectes

Punt d'assessorament gratuït de la Renda Garantida de Ciutadania

Què és la Renda Garantida de Ciutadania? És un dret cívic i social que empara tota la ciutadania de Catalunya i té com a finalitat que les persones i famílies en situació de pobresa tinguin assegurats els recursos mínims per a una vida digna. La Llei es va …

Llegir més

M'ajudes a fer els deures?

Tens una tarda lliure? Vols ajudar els infants del barri a aprendre? A Aprenem compartint busquem persones voluntàries de suport a l’hora d’estudiar i reforçar la lectura. Posa’t en contacte amb nosaltres per participar en aquest projecte!

Llegir més

12è Concurs d’Art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 24 d’octubre de 2019.

Llegir més

ForMap, el mapa interactiu de la formació a Sants

Ja podeu consultar el ForMap, el mapa interactiu de la formació de persones adultes a Sants. Aquesta és una eina molt útil a l'hora de cercar algun curs o formació.

Llegir més

Els Amics de la Pagesia es dissolen i fan una donació a Avismón Catalunya

Després d'una trajectòria de 10 anys, l'associació Amics de la Pagesia va finalitzar la seva activitat al setembre. Una de les seves activitats principals i més populars va ser l'organització de la Fira de la cirera i productes de la terra, que al 2019 va arribar …

Llegir més

agenda

01/10/2019 al 31/10/2019

Activitats Grup d'Opinió Àmfora - octubre 2019

01/10/2019 al 31/10/2019

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - octubre 2019

19/10/2019

Flash Party

20/10/2019

Diada dels Castellers de Sants

25/10/2019

Projecció de la pel·lícula "Primera plana"

27/10/2019

Espectacle infantil "La lletera"

Valors Secretariat

Llibertat persones preses polítiques i exiliades

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.