Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

28 de juny del 2019 · Número 108

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El Secretariat celebra l'assemblea i arriba a les 321 entitats associades

El passat 25 de juny, el Secretariat va celebrar l'assemblea ordinària i va aprovar la memòria i el pla de treball.

El passat dimarts 25 de juny, el Secretariat va celebrar l’assemblea general ordinària, amb la presència de 70 entitats.

L'assemblea és el moment per fer balanç de l'any anterior i presentar les línies de treball del 2019, que se centraran en l'impuls de la coordinació associativa i la participació, així com en projectes i activitats que tinguin capacitat de transformació social i millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

En aquesta ocasió, l'informe de gestió del 2018 es va aprovar per unanimitat, mentre que el pla de treball del 2019 ho va fer amb un vot en contra. Pel que fa a l'admissió de noves entitats, es van incorporar 8 noves entitats associades a la federació, de manera que el Secretariat té en aquests moments 321 entitats associades. Aquesta xifra ens situa com la federació territorial més gran de la ciutat de Barcelona.

També es va facilitar a les entitats assistents una enquesta perquè poguessin valorar diversos aspectes de l'assemblea, ja que s'està valorant la possibilitat de potenciar l'assemblea com a espai de debat i reflexió. Les entitats que encara no ho heu fet, podeu emplenar-la fins al 15 de juliol del 2019.

Cal destacar la projecció d’un vídeo que resumeix els principals projectes i activitats del Secretariat durant el 2018. L’acte es va cloure amb un pica-pica.

Podeu consultar un recull de fotos de l'assemblea en el següent enllaç.

Properament, les entitats associades rebran l’acta de l’assemblea per a la seva validació.

assemblea

Encara no has emplenat l'enquesta?

Fins al 15 de juliol podreu emplenar l'enquesta que us proposem per valorar el desenvolupament de l'assemblea del Secretariat i altres elements que ens serviran per valorar noves propostes.

Llegir més

Vídeo del Secretariat

Un resum dels principals projectes i activitats del Secretariat durant el 2018. El nostre projecte s’articula en 3 eixos: foment de les entitats, cohesió del territori i promoció de valors com la participació i la justícia social i la igualtat d’oportunitats. …

Llegir més

Valors Secretariat

Llibertat persones preses polítiques i exiliades

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.