Diada castellera 'XXIV Aniversari dels Castellers de Sants'

Del 13/05/2017 al 14/05/2017

El pròxim 13 i 14 de maig els Borinots alçaran castells per commemorar el seu naixement com a colla. Enguany també farà 10 anys del primer castell de dones.

Després d'un mes d’abril en el qual els Castellers de Sants han assolit els primers castells de vuit, arriba la celebració del seu 24è aniversari com a colla castellera. El diumenge 14 de maig, a partir de les 12 h, actuaran a la plaça de Bonet i Muixí de Sants, amb els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Tarragona.

El diumenge, l’aniversari començarà a partir de les 8:30 h. Les matinades sortiran de la plaça de Bonet i Muixí i voltaran pels carrers del barri en cercavila, anunciant l'actuació i agafant forces en diversos punts del recorregut fins arribar altre cop a la plaça de Bonet i Muixí. Després de l'actuació, els de Sants celebraran tots junts l'aniversari en un dinar de germanor a la plaça.

Unes vigílies amb celebració pròpia
El dia abans, el dissabte 13 de maig, els Borinots iniciaran els actes de celebració del 24è Aniversari amb una actuació de vigílies a la plaça d'Osca. A partir de les 18 h, actuaran amb la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Gavà.

Després de l'actuació de dissabte, les Borinotes alçaran un castell de dones, una tradició que enguany celebra 10 anys. Per acabar el dissabte, a les 20 h, hi ha programat a Cal Borinot la presentació del nou web dels Castellers de Sants. A més, durant els dos dies, hi haurà informació a les paradetes de venda sobre la campanya de micromecenatge per finançar la construcció d'una nova xarxa d'assaig.

Quan? Diumenge 14 de maig, a partir de les 12 h
On? Plaça de Bonet i Muixí

Quan?
Dissabte 13 de maig
On? Plaça d'Osca

AGENDA