Neix la Taula social, un nou espai de coordinació de les entitats socials de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Publicat: 2014-03-10 00:00:00
La presentació pública serà el proper dimarts 18 de març a les 19 h a les Cotxeres de Sants

La Taula social és un nou espai de coordinació del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta que aplega una desena d’entitats socials del territori amb l’objectiu principal de sumar esforços i treballar de manera més eficaç en l’atenció a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Per què una Taula social?

En el moment actual, és de vital importància que les entitats que treballen en tasques d’atenció social tinguin un espai on poder compartir projectes, sumar esforços i poder arribar a més població que es troba en un situació de fragilitat o vulnerabilitat.

Objectius de la Taula social

La Taula social permetrà a les entitats socials treballar amb més coordinació en la resolució de situacions de carència. El fet de treballar en xarxa també farà possible que hi hagi un intercanvi de recursos entre les entitats i per tant, una suma d’esforços en l’organització de recollides d’aliments, joguines, etc. D’altra banda, aquest nou espai de coordinació servirà d’altaveu de les necessitats que atenen les entitats socials aconseguint una major sensibilització de la població sobre la tasca que realitzen. De retruc, la Taula social jugarà un paper important en la captació de voluntariat i la denúncia de les carències i les situacions de precarietat.

Qui forma part de la Taula social?

Associació Acció Hospitalitària. Centre de serveis Canpedró; Associació Cívica La Nau; Centre Social de Sants; Gra de Blat; El barri pel barri; Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH); Fundació Privada Avismón Catalunya; Grup d’Opinió Àmfora; Grup Solidaritat Sant Medir; Sant Joan Maria Vianney-Club Parroquial; Servei de suport CECMAVI.

Vine a la presentació pública de la Taula social

Des del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta us convidem a la presentació pública de la Taula social on es donaran a conèixer les futures tasques a desenvolupar alhora que s’animarà altres entitats a formar-ne part. L’acte comptarà amb les intervencions de:

- Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta
- Francina Alsina, presidenta de la Federació Catalana del Voluntariat Social
- Ferran Ramon-Cortés, director del Instituto de Comunicación 5 Fars
- Laia Serrano, presidenta de Barcelona Actua

Per finalitzar, hi haurà una breu presentació de les entitats que formen la Taula social.

Quan? Dimarts 18 de març a les 19 h. L’acte tindrà una durada aproximada d’1 hora.
On? Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants. Plaça Bonet i Muixí, 4a planta.


AGENDA

Setembre - 2020
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 31123456
 78910111213
 14151617181920
 21222324252627
 2829301234

Propers esdeveniments

Introdueix els esdeveniments de la teva entitat