ExpresSA'NTS

ExpresSA'NTS

El Secretariat impulsa que entitats del territori participin en una activitat artística inclusiva on qualsevol ciutadà o ciutadana pugui expressar-se utilitzant nous llenguatges d’expressió artística.

L’objectiu és oferir un espai de trobada, expressió, creació i participació de forma innovadora i creativa on es trenqui la barrera que separa la ciutadania amb l'art, convertint les persones en subjecte d'expressió i creativitat.

1a edició.- 15 de novembre de 2014

2a edició.- Cos i Ritme 2016

El 20 i 21 de febrer, els centres cívics Cotxeres de Sants i Casinet d’Hostafrancs s’ompliran de tallers i actuacions per a tota la ciutadania.

Vine, expressa’t, balla, toca, canta, juga, aprèn, pinta i experimenta! Amb aquestes propostes es presenta l’ExpresSA’NTS d’enguany, que vol implicar tota la ciutadania dels nostres barris, fent-nos moure sota el títol ‘Cos i Ritme’.

Una vintena d’entitats, entre les quals també hi ha instituts o acadèmies de dansa, s’han aglutinat sota la coordinació del Secretariat d’Entitats per donar forma a la 2a edició de l’ExpresSA’NTS, que com a novetat d'aquest any es planteja en dues jornades, el 20 i el 21 de febrer. Aquesta activitat comptarà amb la participació d’un centenar de joves.

Dissabte 20 de febrer a l’auditori de les Cotxeres de Sants, de 17 a 20 h
La Banda i Majorets Triangle de Sants donarà el tret de sortida a l’activitat amb una rua a l’exterior de l’auditori. Tot seguit, començaran els tallers gratuïts oberts a la participació de tota la ciutadania.

Hi haurà tallers de: percussió (Banda i Majorets Triangle de Sants); instruments de percussió i petita orquestra (Artixoc i Anem Junts); equilibris amb bola i cable (Escola de circ i dansa La Sala); danses urbanes, zumbatotal i bodylogic. A més, hi haurà ombres xineses, jocs de llum i color (Escola Proa) i Pintem el que passa (Col·lectiu d’Artistes de Sants). El punt i final a la primera jornada de l’ExpresSA’NTS arribarà amb la ballada dels Gegants de Sants.

Diumenge 21 de febrer al teatre del Casinet d’Hostafrancs de 17 a 22 h
La tarda de diumenge, els espectadors podran gaudir d’una gran varietat d’actuacions musicals de manera gratuïta. Hi haurà dansa clàssica (La Companyia); dansa i acrobàcia (Escola de circ i dansa La Sala); teatre (Institut Joan Coromines); teatre musical (Institut Emperador Carles); cant coral (Coral Sant Medir); danses urbanes (La Urban Dance Factory); l’actuació de l’orquestra de l’Institut Lluís Vives i la Joan Pelegrí Music Band.

Segueix-nos al facebook i estigues al dia de totes les novetats!

Entitats participants: Anem Junts, Apc’s Sants, Artixoc, Banda i Majorets Triangle de Sants, Col·lectiu d’Artistes de Sants, Companyia de Ballet Clàssic de Catalunya “La Companyia”, Escola de Circ i Dansa La Sala, Escola de Música i Dansa Farré, Escola Joan Pelegrí, Escola Proa, Gegants de Sants, Institut Emperador Carles, Institut Joan Coromines, Institut Lluís Vives, La Urban Dance Factory, Serveis Socials Sants, Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.


Per a més informació nuria@secretariat.cat