Recital de piano d’Elizabeth Sombart

Del 25/02/2017 al 25/02/2017

La Parròquia de Sant Medir acull aquest dissabte 25 a les 21 h un recital de la pianista francesa Elizabeth Sombart que interpretarà peces de Chopin i Brahms.

Es tracta d’un concert solidari organitzat per la Coral Sant Medir a benefici de la Fundació Réssonance, una associació que porta gratuïtament la música universal dels grans compositors a hospitals, presons, geriàtrics...

Anualment, aquesta associació sense ànim de lucre, ofereix més de 60 concerts, a càrrec de músics professionals, en hospitals com: el Parc Sanitari Pere Virgili, l'Hospital Clínic, l'Hospital Sant Joan de Dèu Serveis Sociosanitaris o el Centre de Salut Mental Benito Menni de Sant Boi. En centres per a nens com la Casa Ronald McDonald, la Llar de Fatima o la Residència "La Immaculada". En espais per a persones sense llar com el Centre d'Acollida Assís, l'Obra Social Santa LLuïsa de Marillac, la Llar de Pau o la Fundació Arrels. També està present en institucions per discapacitats com el Cottolengo del Padre Alegre, la Llar Joan Trias, el CAE Oràlia o l'Associació Esclat. En residències per a la gent gran com la Fundació Pere Relats, les Residencies SARQuavitae, la Residència Betania, El Refugi d'obreres, Les germanetes dels pobres, la Residència Mare Janer, etc. i, per últim, en centres penitenciaris com Brians 1, Brians 2, Quatre camins o Wad Ras, entre d'altres.

Entrada: Donatiu de 8€ en benefici de la Fundació Réssonance, a partir d'1 h abans del concert a l'entrada de l'església.
Quan? Dissabte 25 de febrer a les 21 h
On? Parròquia de Sant Medir, c/ Consititució, 17.