Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

19 de juny de 2013 · Número 8

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Assemblea del Secretariat

Després de l’assemblea del 2013, el Secretariat arriba a les 300 entitats associades.

El passat dilluns 17 de juny vam celebrar l’assemblea del Secretariat, amb la presència de 67 entitats associades. L’informe de gestió, que repassa les activitats del 2012, es va aprovar amb una abstenció, mentre que hi va haver unanimitat en la votació del pla de treball 2013. Així mateix, es van incorporar 14 noves entitats a la federació, de manera que actualment el Secretariat arriba per primera vegada a les 300 entitats.

En el repàs del 2012, es va fer un èmfasi especial en la gestió d’equipaments, els espais de coordinació associativa -com ara la taula intercultural, la d’esports o la d’ús social de la llengua catalana- o els projectes en els quals participa el Secretariat: els Jocs Florals, l’intercanvi de cultura popular amb Basurto, les monografies d’història local, la Bordeta en Dansa, etc.

Pel que fa a les línies de treball per al 2013, en destaquem dos aspectes: la continuïtat dels diversos espais de coordinació associativa i una nova iniciativa per combatre el fracàs escolar, l’Espai de Deures.

Valoració de Firentitats 2013
Abans de cloure l'assemblea, la presidenta del Secretariat, Lluïsa Erill, va reconèixer el compromís i la fermesa del teixit associatiu durant l'última edició de Firentitats ja que, malgrat la pluja, es van mantenir les activitats i la jornada va tornar a ser tot un èxit.

conveni 2013

Signatura del conveni amb l'Obra Social "la Caixa"

L’ajuda econòmica servirà per finançar els projectes presentats per les entitats associades. L’Obra Social “la Caixa” col·laborarà amb 40.000 € en diferents projectes socials presentats per les entitats coordinades pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs …

Llegir més

Última Hora

La família esportiva de Sants-Montjuïc es reuneix a la X Festa de l’Esport

Dimecres 19 de juny a les 20 h, el teatre de Sant Medir acollirà el lliurament de premis de la X Festa de l’Esport, organitzada per l’emissora Sants 3 Ràdio. Un punt de trobada i reconeixement a la feina dels equips esportius del nostre districte.

Llegir més

Activitats

El Barri pel Barri es queda sense espai per a la recollida d’aliments

El Barri pel Barri perd el seu espai del carrer Santa Caterina, número 19. El grup de veïns i veïnes dedicat a la recollida d’aliments per a les famílies més necessitades dels nostres barris haurà de buscar un nou local a partir del 31 de juliol. Fins ara ocupaven …

Llegir més

Últimes ballades de sardanes

El cicle de sardanes organitzat per la Comissió Sardanista del Secretariat d’Entitats arriba a la seva fi. La placeta del Vapor Vell amb Joan Güell s’omplirà els propers tres divendres amb la companyia de la Cobla Rambles i Baix Llobregat. Consulta el repertori. …

Llegir més

El Correllengua ’13 ja té cartell

L’obra de Josep Garcia Martín ha estat la guanyadora del 5è concurs de cartells. El jurat ha premiat la plasticitat i la treballada elaboració artística de l’obra, a més de les referències a Miquel Martí i Pol, poeta protagonista de l’edició d’enguany …

Llegir més

Celebra la nit de Sant Joan als nostres barris

Tot és a punt per rebre l’estiu amb els rituals de cada any. La Flama del Canigó tornarà a recórrer els carrers dels nostres barris fins arribar al Casinet d’Hostafrancs, on actuaran els diables de l’escola Barrufet. Són molts els espais que acolliran revetlles …

Llegir més

Gaudeix del Cinema a la Fresca!

Torna un clàssic de l’estiu, el Cinema a la Fresca a Cotxeres de Sants. A partir del 20 de juny, els dijous a les 22 h, el passatge de Fructuós Gelabert acollirà les projeccions de pel·lícules actuals de temàtiques variades i disteses.

Llegir més

Projectes

Arrenca el projecte Aprenem a Sants

Ja ha sonat el tret de sortida del taller Aprenem a Sants. Diverses persones han començat a aprendre anglès, alemany, francès, italià, castellà i català. Els tallers es faran els dissabtes al matí a les Cotxeres de Sants fins al 13 de juliol.

Llegir més

Recursos

Noves convocatòries d’ajuts, premis i subvencions

Us fem arribar un resum informatiu elaborat per Torre Jussana sobre els darrers ajuts, premis i subvencions dirigits a entitats i convocats per les diferents administracions públiques, entitats privades i organitzacions de la societat civil.

Llegir més

Agenda

20/06/2013

Reunió de valoració 3a Festa Intercultural

22/06/2013//

I HAFLA SHEDAM TRIBAL

25/06/2013

Cinefòrum: La leyenda del santo bebedor d’Ermanno Olmi

29/06/2013

Tasta Amèrica - Fira de les independències

01/07/2013

Reunió de valoració de Firentitats 2013

Valors Secretariat

“Ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble”, Salvador Espriu.

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.