Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

3 de maig de 2013 · Número 6

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Nous cursos de formació associativa

Posa’t al dia en xarxes socials

Durant el mes de maig us proposem 2 accions formatives orientades a facilitar-vos més coneixements, recursos i eines perquè la tasca de les entitats sigui encara més eficaç.

TWITTER PER A ENTITATS: COMUNICACIÓ EN 140 CARÀCTERS

Els docents @srmunera i @jordieto us ajudaran a fer forta la vostra entitat a Twitter, la xarxa social que es troba en plena efervescència.

Quan? Dimarts 14 de maig, de 18.30 a 20.30 h
On? Sala d’actes de Cotxeres de Sants (entrada per la pl. Bonet i Muixí)
Preu? 10 euros. Les places son limitades i es requereix ordinador portàtil propi. Cal que us inscriviu abans del 10 de maig.

FACEBOOK DE SUPERVIVÈNCIA PER A ENTITATS

Els docents @srmunera i @jordieto us ajudaran a posicionar la vostra entitat a la xarxa social Facebook.

Quan? Dimecres 15 de maig, de 18 a 21 h
On? Sala d’actes de Cotxeres de Sants (entrada per la pl. Bonet i Muixí)
Preu? 10 euros. Les places son limitades i es requereix ordinador portàtil propi. Cal que us inscriviu abans del 10 de maig.

Si t’inscrius als 2 cursos de xarxes socials, només et costarà 15 euros.

Inscripcions
Cotxeres de Sants
Sants, 79. 2a planta
Tel. 93 291 87 01
info@secretariat.cat

Última Hora

Celebració del 20è aniversari dels Castellers de Sants

La plaça d'Osca acollirà el dissabte 11 maig a les 18 h l'actuació dels Borinots amb la Jove de Sitges i la de Barcelona. Diumenge 12 de maig a les 12 h, actuaran a la Plaça Bonet i Muixí amb els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca. Per molts anys! …

Llegir més

Activitats

Firentitats’13: Junts, pel barri!

La 12a edició de Firentitats ja escalfa motors. La mostra associativa dels nostres barris, que enguany comptarà amb la participació de més de 160 entitats, coincidirà amb Fes-te al carrer i la Festa Intercultural. La cita serà el dissabte 8 de juny!

Llegir més

Vols il·lustrar el Correllengua ’13 de Sants, Hostafrancs i la Bordeta?

La Comissió organitzadora del Correllengua 2013 de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ha convocat la 5a edició del concurs de cartells d'aquesta activitat. Fins al 7 de juny sou a temps de presentar les vostres obres al Centre Cívic de Cotxeres de Sants. L'obra …

Llegir més

Exposició "Rumors racistes" amb visites guiades

El combat dels rumors i estereotips és un eix de treball de la Taula intercultural, que es visualitza en l’exposició que es podrà visitar del 22 de maig al 9 de juny al Casinet. En fem visites guiades per a entitats, només cal que ho sol·liciteu.

Llegir més

4t Triatló indoor Atles, t’atreveixes?

El Triatló indoor ATLES és molt més que una competició, és un moment per passar-ho bé fent esport i per descobrir les nostres capacitats. Amb la voluntat que el màxim nombre de persones hi participin amb garanties, podreu triar entre la modalitat llarga (amb …

Llegir més

Torna el Vermut Jazz

Deixa’t seduir per la màgia del jazz mentre fas el vermut al Casinet d’Hostafrancs. Aquest cicle, amb un total de 5 actuacions, és una magnífica proposta per als diumenges al migdia, a partir de les 12.30 h. Inici: 19 de maig.

Llegir més

Certamen Literari del Grup d’Opinió Àmfora

El Grup d’Opinió Àmfora ha convocat la 3a edició del Certamen Literari, un concurs literari obert a tota la ciutadania. Els participants hauran d’elaborar treballs literaris originals sota pseudònim en llengua catalana o castellana que s’hauran de presentar del …

Llegir més

Projectes

Salvem les pensions

Un col·lectiu dels nostres barris treballa per ajudar la gent gran en la reclamació del diferencial d’inflació en les pensions que l’Estat no ha satisfet. Amb l’assessorament del Col·lectiu Ronda ha engegat una campanya de reclamació el proper dimecres 22 de maig. …

Llegir més

M’ajudes a fer els deures?

Busquem persones voluntàries que ajudin infants i joves a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

El Daguerre de Sants, memòria d’un barri

Aquest serà el títol de l’exposició fotogràfica en la qual està treballant el centenari estudi de fotografia del número 78 de Sants: un recull amb instantànies disparades des del 1916 en aquest estudi històric que pretén recuperar la memòria visual dels nostres …

Llegir més

Recursos

Cursos gratuïts per a entitats a Torre Jussana

Torre Jussana ha publicat la nova oferta formativa gratuïta per al segon trimestre de l'any. Aquests cursos estan adreçats a les persones associades, al col·lectiu de voluntariat i als equips tècnics de les associacions amb seu a la ciutat de Barcelona.

Llegir més

Agenda

01/05/2013 al 31/05/2013

El Grup Àmfora segueix amb les activitats durant el mes de maig

12/05/2013

El Circ de Koko al Casinet d'Hostafrancs

16/05/2013

Reunió plenària Taula intercultural

Valors Secretariat

Salvem les pensions!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.