Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

22 de març de 2013 · Número 5

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Tornen els Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El termini de lliurament de les obres poètiques finalitzarà el 21 de maig

Arriba una nova edició dels Jocs Florals, el concurs literari en llengua catalana que, 136 anys després de la seva 1a edició, ha recuperat tota la vitalitat. Fins al 21 de maig podeu lliurar les vostres composicions poètiques a Cotxeres de Sants o a qualsevol botiga Abacus de Catalunya.

Hi ha tres categories diferents: Viola d'Or, temes religiosos, de solidaritat i proïsme; Englantina d'Or, la pàtria i les tradicions i cultura popular; Flor Natural d'Or, l'amor i els sentiments. Un jurat format per docents, escriptors i altres personalitats de reconegut prestigi literari i acadèmic determinarà els guanyadors de cadascun dels premis. La dotació econòmica dels premis serà un trofeu, 300 € en metàl·lic i 100 € en un val de compra a les botigues adherides a l'Associació de Comerciants de Creu Coberta i un lot de llibres gentilesa d’Abacus Cooperativa.

Podeu consultar les bases a www.elsjocsflorals.cat

Última Hora

Gaudeix d’un 2x1 a BarnaSants

BarnaSants arriba a la majoria d’edat! La 18a edició del festival de cançó d'autor tornarà a fer escala a les Cotxeres de Sants i enguany acollirà els concerts de Javier Krahe, Miquel Abras, Cesk Freixas i Pau Alabajos. Des del Secretariat us oferim a totes les …

Llegir més

Activitats

Amb la primavera arriben les caramelles

El proper dissabte 6 d'abril, la Societat Massa Coral la Vinya de Sants farà un itinerari pel barri que omplirà els nostres carrers de melodies de caramelles. El tret de sortida del recorregut d'enguany serà al carrer Manso, entre Viladomat i Comte Borrell, un …

Llegir més

Una exposició fotogràfica rememora la nevada del 1962 a Sants-Montjuïc

Fins al 15 d'abril, el Casal Artesà d'Hostafrancs commemora la nevada més important de l'últim segle a Catalunya amb l'exposició 1962. La gran nevada a Sants-Montjuïc. Una cinquantena de fotografies de l'Arxiu Històric de Sants-Montjuïc, “mostren els carrers i …

Llegir més

El Centre Catòlic de Sants fa 135 anys!

Comencen les activitats de celebració d'aquest aniversari tan especial amb la convocatòria d'un Certamen Literari i un Certamen de Composició Coral. El termini de presentació d'obres finalitzarà el 30 de setembre.

Llegir més

Projectes

Acabem amb els rumors racistes

Ajuda'ns a posar fre als comentaris racistes i als rumors! Tenim a disposició de les entitats una exposició que desmunta prejudicis sobre les persones immigrades. Podem deixar-vos-la en préstec, també en fem visites guiades, només cal que la sol·liciteu.

Llegir més

6è concurs Art Jove Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d'Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l'expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. Ja podeu consultar les bases del 6è Concurs d'Art Jove 2013.

Llegir més

Uneix-te a la Plataforma per a una atenció sanitària universal a Catalunya

Les persones en situació administrativa irregular poden quedar-se sense cobertura sanitària. El Centre Social de Sants és un punt informatiu als nostres barris, també podeu unir-vos a la plataforma que defensa una atenció sanitària universal.

Llegir més

Recursos

Subvenció per a Projectes d’Acció Social i Interculturalitat

Dirigida a les organitzacions no lucratives que treballen al territori espanyol i que desenvolupen projectes socioeducatius i projectes de convivència intercultural adreçats a donar resposta als reptes socials amb més incidència en l'actualitat.

Llegir més

Subvenció en l’Àrea d’Atenció a les Persones

Destinada a projectes en matèria d'igualtat, ciutadania i benestar social que treballin per a la inclusió social, la lluita contra l'exclusió social, així com el foment de la igualtat dels drets i deures entre totes les persones i col·lectius.

Llegir més

Agenda

22/03/2013

Assemblea Plataforma Lleialtat Santsenca

22/03/2013

Celebració solidària de ‘La nit de l’aigua’ al Club Esportiu Mediterrani

23/03/2013

Primer Mercat Medieval del Club Esportiu Mediterrani

24/03/2013

Calçotada popular d’Ona de Sants-Montjuïc

04/04/2013

Seminari "Què fem per la diversitat als mitjans?"

04/04/2013

Assaig en companyia!

Valors Secretariat

Que no t'hipotequin la vida!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.