Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

8 de novembre de 2013 · Número 12

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

XXV Marató de cinema fantàstic i de terror de Sants

S’espera que 2.500 persones hi assisteixin per esgarrifar-se amb les projeccions més salvatges.

De l'11 al 16 de novembre, les Cotxeres de Sants acolliran la XXV Marató de cinema fantàstic i de terror de Sants. S’espera que més de 2.500 persones s’acostin durant la setmana per morir-se de por amb les projeccions més salvatges.

Durant la Marató se celebrarà la 15a edició del Concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants, on s’han presentat 320 curtmetratges a competició. Enguany, un 20% de les obres han estat de procedència internacional, amb països com Estònia, EUA, Canadà o les Filipines. Durant 5 dies es projectaran els 115 millors curtmetratges!

Com a novetat, aquest any s’ha organitzat un certamen de microrelats de terror que ha acabat superant totes les expectatives, amb 700 obres presentades a concurs. El jurat ha seleccionat 13 finalistes però caldrà esperar fins al 15 de novembre per conèixer l'obra guanyadora que rebrà els 200 euros de premi.

Consulta tota la programació

Última Hora

L’Espai de Deures, una suma d’esforços

Dimecres 6 de novembre, va presentar-se l’Espai de Deures a la Biblioteca Vapor Vell davant de la ciutadania i representants del Secretariat d’Entitats i el Districte Sants-Montjuïc. Durant la seva intervenció, la presidenta del Secretariat d’Entitats, Lluïsa …

Llegir més

Activitats

Marina Rubio guanya el 6è Concurs Art Jove de Cotxeres-Casinet

L’escultora Marina Rubio, nascuda a Saragossa i resident a Barcelona, s’ha erigit guanyadora del 6è Concurs Art Jove de Cotxeres-Casinet amb l’obra Cabeza II, de fusta reciclada i amb diverses peces acoblades. El jurat, format per la Comissió de selecció d’exposici …

Llegir més

XII Festa del Col·lectiu d’Artistes de Sants

El proper divendres 22 de novembre, la Sala d'Actes de Cotxeres acollirà la XII Festa del Col·lectiu d’Artistes de Sants. La celebració consistirà en un sopar, seguit d’un recital poètic i musical. A continuació hi haurà una lectura dramatitzada de Lisístrata, d’Ar …

Llegir més

Projectes

Català des de zero: Anem junts

Anem Junts és un projecte de la CAL adreçat a totes aquelles persones que volen aprendre català des de zero. Es tracta d’un projecte on els aprenents s'apropen a la llengua catalana a través de l’oralitat. Si t'interessa, envia’ns les teves dades.

Llegir més

Descobreix tots els serveis que oferim a les entitats associades

Préstec i lloguer de materials, cessió d’espais, suport econòmic puntual, difusió d’activitats, sol·licitud de subvencions... i molt més!

Llegir més

Recursos

La sostenibilitat: element estratègic de les associacions

Agenda 21 de BCN organitza aquesta jornada on es donaran a conèixer bones pràctiques associatives en matèria de sostenibilitat a més de compartir iniciatives que estiguin duent a terme les entitats participants. La jornada serà dimecres 13 de novembre.

Llegir més

Curs de postgrau de Dinamització de Projectes en Envelliment Actiu a l’IDEC-Pompeu Fabra

El proper 20 de novembre a les 19 h, l’IDEC-Pompeu Fabra acollirà la sessió informativa del Curs de postgrau de Dinamització de Projectes en Envelliment Actiu (Active Ageing). Gràcies al conveni del Secretariat amb la universitat, les entitats federades podeu …

Llegir més

Agenda

09/11/2013

68a Cantada de Corals

10/11/2013

El món de la sarsuela

14/11/2013

Núria Feliu recita ‘Poemes Patriòtics’

14/11/2013

Conferència: ‘Fotografia Daguerre. Un estudi fotogràfic centenari’

16/11/2013

135è aniversari de la Societat Coral la Floresta

17/11/2013

‘El petit roure’ al Casinet d’Hostafrancs

18/11/2013

Participa al Carnaval 2014!

20/11/2013

1a Reunió Firentitats 2014

21/11/2013

Mestres i alumnes de la República. Cròniques del Patronat Escolar de Barcelona

Valors Secretariat

NO a la LOMCE

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.